BestMusic.ro » Chimie » Chimie despre "De la Zei la Cimpanzei": "Aleg perspectiva observatorului pe acest album" (interviu video)

Chimie despre "De la Zei la Cimpanzei": "Aleg perspectiva observatorului pe acest album" (interviu video)

Chimie despre "De la Zei la Cimpanzei": "Aleg perspectiva observatorului pe acest album" (interviu video)

Chimie se pragateste de lansarea albumulul "De la Zei la Cimpanzei". Cu cateva zile inaintea concertului de pe 23 martie din Atelierul de Productie, colegul Andrei Vulpescu a stat de vorba cu el despre material, colaborarile de pe el, dar si despre invitatii evenimentului de sambata.

Concertul de lansare va fi mai mult "o petrecere", la care Chimie va avea invitati MCi, DJi, B-boys si grafferi si la care vor avea acces si minorii, care vor primi bratari separate pentru a nu avea acces la bauturile alcoolice. Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile aici.

Chimie a vorbit si despre colaborarea cu Loredana, alaturi de care a tinut un jam session la Baha in urma cu cateva luni si cu care va interpreta imul statiunii Mamaia. "Muzica este muzica. Loredana Groza este un artist special, nu este alt artist...nu vreau sa dau nume; Este ea in sine o persoana speciala, care face muzica buna, indiferent de gen. Eu mai ascult si altceva acasa in afara de hip-hop".

Legat de colaborarea cu Shadowbox, Chimie a anuntat ca in curand va aparea un prim EP si in toamna un album.

Urmariti mai jos interviul pentru a afla si care sunt primele piese care l-au facut pe Chimie s-o ia pe drumul hiphop-ului si daca o sa-si dezactiveze sau nu comment-urile pe Youtube.
Publicat pe 19 Martie 2013 de BestMusic.ro