BestMusic.ro » Chimie » 10 piese Chimie pe care abia asteptam sa le auzim la SHINE ed. 1 (audio)

10 piese Chimie pe care abia asteptam sa le auzim la SHINE ed. 1 (audio)

10 piese Chimie pe care abia asteptam sa le auzim la SHINE ed. 1 (audio)

Vinerea aceasta, Chimie ne de intalnire la prima editie a festivalului SHINE, la Arenele Romane, pentru o meditatie prin hip-hop. Cu trei materiale solo la activ si unul in lucru, setlistul concertul le va da fanilor ocazia sa cante la unison rimele preferate si poate sa prinda cateva noutati de pe urmatorul album. Noi am facut un playlist cu 10 piese pe care abia asteptam sa le auzim la SHINE, dupa miezul noptii.

Vineri, 21 noiembrie, BestMusic prezinta prima editie a festivalului Shine cu un lineup compus din 8 artisti pe stiluri diferite: alaturi de Alternosfera ii regasim pe Chimie, Coma, Argatu, Bass Turbat, Resse, UpToEleven si I'm the trip.

10 piese Alternosfera pe care abia asteptam sa le auzim la SHINE ed. 1 (audio)

Evenimentul va incepe la ora 19:00 si se termina la in zori, adica nu mai putin de 9 ore de muzica pentru toate gusturile. Showul are loc in cort incalzit asa ca nu va faceti probleme de ploaie sau vreme urata.

Programul, detaliile despre bilete si regulile de acces, aici. Come and Shine!
Mai multe stiri despre: playlisturi  going out  shine festival 
Publicat pe 19 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram