BestMusic.ro » Chimie » Pentru prima data, revista Sunete intra pe scena hip-hop-ului! UrbanoSUNETE, pe 6 iunie, la Colectiv

Pentru prima data, revista Sunete intra pe scena hip-hop-ului! UrbanoSUNETE, pe 6 iunie, la Colectiv

Pentru prima data, revista Sunete intra pe scena hip-hop-ului! UrbanoSUNETE, pe 6 iunie, la Colectiv

De-a lungul celor 11 ani, Sunete a promovat artistii cei mai interesanti din cultura HIP-HOP. Drept urmare, dupa aventura electronica de la evenimentul trecut, din club Colectiv, trecem direct la aventura urbana cu evenimentul "UrbanoSUNETE”, in data de 6 iunie, la Colectiv.

"UrbanoSUNETE” este un concert-concept de HIP HOP LIVE, cu instrumente pe scena, vizuale de exceptie si cu mesaj excelent, pus in rime.

"Pentru UrbanoSUNETE am cautat ce este mai fresh la ora actuala, in 2014 si cateva nume ne-au starnit interesul prin calitatea actului artistic, prin autenticitate, prin talent si prin forta creativa de a duce stilul inspirat mai departe.”, declara echipa Sunete.

In acest sens, organizatorii au cautat elementele care construiesc un act live de calitate si asa s-a ajuns la urmatorul line-up:

Omu Gnom & Dj Pilu: cu inspiratul album foarte proaspat lansat - "Atentie la Neatentie”, si, la data eventului, abia intorsi din Londra!

Freestyle SHOW: AFO cu Vali Umbra (voce), Big Blunt (chitara/voce), Dan Basu (visuals) si Cretu (tobe), un live act in formula completa, imbinat cu freestyle, unul dintre show-urile must-see din Romania lui 2014!

Chimie Oficial & Dj Al*bu: Recent Chimie a lansat un album extrem de inspirat si patrunzator, in stilul lui caracteristic - "Strada Stramba” si alaturi de DJ Al*bu ne va lua pe sus sambata seara!

Intro, outro si in between: Dj Sunete

Asadar, vineri 6 iunie, la club Colectiv, de la orele 22.00 va pregatim piese proaspat iesite de la presa si freestyle.

Bilete:
- 15 lei pana la miezul noptii.
- 20 lei dupa miezul noptii.

Eveniment sustinut de Ciuc.
Mai multe stiri despre: going out  concerte 2014 
Publicat pe 03 Iunie 2014 de BestMusic.ro