BestMusic.ro » Chris Brown » Chris Brown a sarbatorit sentinta primita in club

Chris Brown a sarbatorit sentinta primita in club


Chris Brown nu a parut foarte afectat de sentinta finala pe care a primit-o marti in procesul in care a fost acuzat de vatamare corporala si amenintari cu moartea. Altfel nu se explica distractia pe care a starnit-o intr-un club, la cateva ore dupa ce a aflat ca va lucra in folosul comunitatii.

Publicatia Us Magazine scrie ca Brown a dansat si a cantat pe piesa lui Michael Jackson, `Dirty Diana`, iar cei din jur s-au aratat surprinsi de talentul tanarului. La sfarsitul prestatiei, Chris Brown a spus: `A fost un singur Rege al muzicii Pop. Te iubim, Michael`.

`Era intr-o stare de zile mari, se distra cu amicii lui. Brusc, s-a hotarat sa faca un mic spectacol. Toata lumea s-a dezlantuit`, a precizat un martor pentru Us.

Cu doar cateva ore inainte, artistul a fost condamnat la 180 de zile de munca in folosul comunitatii, cinci ani de libertate conditionata si frecventarea unui program anti-violenta domestica.

De asemenea, Chris Brown nu are voie sa se apropie la mai putin de 100 de metri de Rihanna.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: Chris Brown  cluburi  petreceri  sentinte 
Publicat pe 27 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram