BestMusic.ro » Chris Brown » Chris Brown ar putea fi trimis la inchisoare

Chris Brown ar putea fi trimis la inchisoare


Dupa ce cantaretul a plecat la San Jose duminica pentru un spectacol fara aprobarea instantei, un judecator din Los Angeles a decis ca pedeapsa cu suspendare pe care Chris o primise in cazul Rihannei, sa ii fie revocata.

Chris Brown a fost prezent in clubul unde duminica seara 5 persoane au fost impuscate in timpul show-ului sau.

Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles nu a dat ordin ca Brown sa fie luat in custodie, dar a cerut mai multe investigatii si o audiere. Chris Brown a fost programat pentru o audiere in martie. Ingrijorarea apropiatilor creste, deoarece Chris a fost prezent intr-un alt club in luna august, cand mai multe persoane au fost impuscate, iar fostul sef Death Row Records a decedat.

Purtatorul de cuvant al procurorului care se ocupa de acest caz, a declarat in instanta ca Brown a incalcat o prevedere care ii interzice sa paraseasca Los Angeles County.

Brown inca mai are de executat 200 de cele 1000 de ore de munca in folosul comunitatii. Daca judecatorul va decide ca Brown a incalcat "cu voie" acea prevedere, cantaretul ar putea fi trimis la inchisoare.




Mai multe stiri despre: scandaluri  vedete inchisoare 
Publicat pe 16 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram