BestMusic.ro » Chris Brown » Drake si Chris Brown se dau in judecata reciproc pentru scandalul din club

Drake si Chris Brown se dau in judecata reciproc pentru scandalul din club


Drake si Chris Brown se dau in judecata unul pe altul pentru scandalul din club care a avut loc in luna iunie a anului trecut, cand cei doi s-au luat la bataie din cauza Rihannei.

Drake and Chris Brown sunt dati in judecata si li se cer daune de 16 milioane de dolari dupa incaierarea din clubul Greenhouse si sa-si asume responsabilitatea pentru distrugeri si pentru stricarea reputatiei clubului.

Brown a trimis o sticla de bautura la masa lui Drake, iar acesta din urma ar fi venit la Brown si au inceput sa se certe legat de Rihanna, cu care a avut si Drake o scurta relatie. Cei doi si-au mai adresat vorbe grele si in trecut pe subiectul Rihanna. De data asta se pare ca s-ar fi dat si niste pumni ba chiar si niste sticle, dovada fiind poza pe care Chris Brown a pus-o pe Twitter nu dupa mult timp.

Chiar daca Rihanna si Brown s-au impacat oficial de curand, fanii ei nu pot uita agresiunea de o violenta crunta pe care a suferit-o artista in 2009, cand s-au despartit.

Brown s-a luat la bataie la finalul lunii ianuarie cu Frank Ocean, dupa ce au ajuns sa se certe pe un loc de parcare de la studioul la care ambii inregistreaza, altercatie ce se pare ca s-a incheiat cu un pumn in fata pentru Frankie.

Chris Brown e binecunoscut ca un mare bataus si nu doar pentru scandalul cu Rihanna, ci si cu Drake sau un comendiant.
Mai multe stiri despre: scandaluri 
Publicat pe 15 Februarie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram