BestMusic.ro » Chris Brown » Drake si Chris Brown trebuie sa plateasca daune barului in care s-au incaierat

Drake si Chris Brown trebuie sa plateasca daune barului in care s-au incaierat


Drake and Chris Brown sunt dati in judecata si li se cer daune de 16 milioane de dolari dupa ce s-ar fi incaierat intr-un bar de noapte pe 13 iunie.

Se pare ca Drake si Chris Brown s-au intalnit in cadrul unei petreceri din clubul Greenhouse, iar in cearta care a urmat se pare ca s-au aruncat mai mult decat vorbe.

Se pare ca Brown a trimis o sticla de bautura la masa lui Drake, iar acesta din urma ar fi venit la Brown si au inceput sa se certe legat de Rihanna, fosta iubita a lui Brown, cu care a avut si Drake o scurta relatie.

Cei doi si-au mai adresat vorbe grele si in trecut pe subiectul Rihanna. De data asta se pare ca s-ar fi dat si niste pumni ba chiar si niste sticle, dovada fiind poza pe care Chris Brown a pus-o pe Twitter nu dupa mult timp.

Procesul intentat sustine ca cei doi rapperi ar trebui sa plateasca daune de 16 milioane si sa-si asume responsabilitatea pentru distrugeri si pentru stricarea reputatiei clubului.
Mai multe stiri despre: proces  bataie  scandaluri 2012 
Publicat pe 17 August 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram