BestMusic.ro » Christina Aguilera » Christina Aguilera a pozat nud in ultima luna de sarcina (foto)

Christina Aguilera a pozat nud in ultima luna de sarcina (foto)

Christina Aguilera a pozat nud in ultima luna de sarcina (foto)

Christina Aguilera este implinita si fericita alaturi de logodnicul sau, cu care va avea luna aceasta o fetita; solista a simtit ca e momentul sa impartaseasca asta cu fanii sa si a realizat pentru V Magazine un pictorial ce contine si doua fotografii nud.

Aguilera, ce va reveni si in juriul The Voice dupa o pauza de doua sezoane in care s-a concetrat pe cariera muzicala, va deveni mamica luna aceasta si si-a dorit sa imortalizeze ultimele momente ale sarcinii intr-un pictorial realizat de Brian Bowen Smith, fotograf pe care il admira foarte tare, scrie V Magazine. Artista le-a multumit ulterior, pe pagina de Facebook, celor cu care a lucrat pentru pictorialul "epic", declarand ca "i-au oferit libertatea sa isi expuna trupul si sufletul in acest moment de tranzitie incredibil si magic".

Solista mai are un fiu, Max, in varsta de sase ani, din casnicia cu Jordan Bratman. Logodnicul actual al Christinei, Matt Rutler, apare si el intr-una dintre fotografii.

Mai multe stiri despre: poze nud  sarcini 2014  pictoriale 2014 
Publicat pe 05 August 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram