BestMusic.ro » Ciara » Ciara include duetul cu Chris Brown pe noul album (AUDIO)

Ciara include duetul cu Chris Brown pe noul album (AUDIO)

Ciara include duetul cu Chris Brown pe noul album (AUDIO)

Cantareata R&B Ciara isi sustine decizia de a include duetul - Turntables - pe care l-a inregistrat cu Chris Brown, pe noul album intitulat "Fantasy Ride”.

Chris Brown este acuzat oficial de doua delicte si anume de vatamare corporala si amenintari criminale la adresa lui Robyn F (Robyn Rihanna Fenty), dar colega lui de breasla, Ciara, a declarat ca acest incident nu schimba cu nimic faptul ca el este un bun cantaret.

"Vreau sa ma concentrez mai mult asupra muzicii si sa ma limitez la asta pentru ca este o piesa pe care am inregistrat-o de o vreme si imi place foarte mult cum suna. Este una dintre piesele mele preferate de pe acest album. Oricum, nu va suna la fel fara el (...) As putea sa o cant intr-un mod diferit. Au existat momente cand m-am jucat un pic cu melodia, dar am simtit ca nu o pot face mai bine de atat”, a declarat Ciara intr-un interviu pentru Mtv News.

Piesa "Turntables” a fost produsa de Danja si este inclusa pe mult-asteptatul album "Fantasy Ride”, care s-a lansat astazi, 5 mai, in Statele Unite ale Americii.

Se zvoneste ca Rihanna si Ciara vor canta impreuna intr-un turneu care va incepe spre sfarsitul acestui an in America de Nord.

Foto Credit: Getty Images/ Guliver
Mai multe stiri despre: Ciara duel Chris Brown  Ciara Turntables  noul album Ciara Fantasy Ride 
Publicat pe 05 Mai 2009 , de Cristina Dobrota

Adauga un comentariu