BestMusic.ro » Cleopatra Stratan » Cleopatra Stratan canta in cinstea fratiorului ei Cezar

Cleopatra Stratan canta in cinstea fratiorului ei Cezar


Familia Stratan are un nou membru. Sambata, 13 decembrie 2008, Rodica Stratan i-a daruit Cleopatrei un fratior ce va fi botezat Cezar.

Micutul a avut la nastere 3,5 kg si 53 cm si s-a nascut intr-o zi sfanta in calendarul catolic – de Sf. Andrei.

Evenimentul nu l-a prins nepregatit pe Pavel Stratan, care lucreaza, deja, la un material pentru Cezar – umor si satira – iar Cleopatra a gasit si ea o modalitate prin care sa-i arate fratiorului ca-l iubeste. Astfel, pentru ca micutul s-a nascut cu exact o saptamana inainte de concertul ei programat pe 20 decembrie, nu poate decat sa i-l dedice in totalitate!

Cleopatra Stratan a tinut neaparat ca la singurul ei concert din 2008 sa fie invitati si copii cu posibilitati financiare reduse, copii care nu-si permit sa-si cumpere un bilet la concertul ei, copii orfani, suferinzi, cu dizabilitati, oferindu-le cu aceasta ocazie, un frumos cadou de Craciun.

In deschiderea spectacolului, Cleo va canta 4 piese de pe albumul "La varsta de 3 ani”, printre care si single-ul "Ghita”, impreuna cu 40 de copii talentati ce alcatuiesc corul "Stelutele Europei” – cor sustinut de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Cleopatra Stratan isi va continua spectacolul in stilul sau inconfundabil, cu piese extrase de pe cel de-al doilea album al sau intitulat "La varsta de 5 ani”, precum si cu piese incluse pe primul sau album.

Biletele sunt puse in vanzare in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, la magazinul Muzica, la Hard Rock Cafe, la Sala Polivalenta si on-line pe ticketpoint.ro , myticket.ro si bilete.ro .

Sursa: Media Services
Mai multe stiri despre: bilete  Cleopatra Stratan  copil  Pavel Stratan 
Publicat pe 17 Decembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram