BestMusic.ro » Coma » Coma a lansat videoclipul piesei "Montagne Russe"

Coma a lansat videoclipul piesei "Montagne Russe"

Coma a lansat videoclipul piesei "Montagne Russe"

Montagne Russe' este cel mai nou single extras de pe albumul Coma, Orizont, 'cel mai frumos album de pe pamant', lansat la finalul anului 2016.

Videoclipul animat al piesei 'Montagne Russe' a fost realizat in cadrul atelierului intensiv de animaie Animation Worksheep, ediia a 9-a, ce a avut loc intre 1-22 septembrie la Centrul International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative – CINETic, inainte de a douasprezecea ediie a Festivalului de Film de Animaie Anim'est. Animation Worksheep este singurul atelier de film de animaie din Romania, organizat de Asociaia ESTENEST si powered by Anim'est.

Din echipa care a lucrat la videoclip sub indrumarea trainerilor Dan Panaitescu si Mihai Pacurar fac parte: Aliona Ciobanu, Andrei Berculescu, Andrei Ebinca, Cosmin Tia, Darie Calnegru, Ion Arama, Laura Comanescu, Laureniu Bratan, Luminia Dumitrache, Matei Monoranu, Radu Pop, Vlada Popa si Vlad Ilicevici.

Videoclipul single-ului 'Montagne Russe' a avut premiera aseara, in Expirat, in cadrul uneia dintre cele mai indragite nopi din agenda festivalului Anim'est, Animusic Night, la Expirat, chiar inainte concertul COMA.

Videoclipul single-ului 'Montagne Russe' poate fi urmarit mai jos.Mai multe stiri despre: piesa noua 2017  videoclip nou 2017 
Publicat pe 09 Octombrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu