BestMusic.ro » Coma »  Concert Coma - Light/Acustic la Hard Rock Cafe

 Concert Coma - Light/Acustic la Hard Rock Cafe

 Concert Coma - Light/Acustic la Hard Rock Cafe

Joi, 17 octombrie, METALHEAD si BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe de la ora 21:00 la un show Coma Light, adica piesele pe care le iubiti reinterpretate in maniera acustica!

Coma este una dintre cele mai iubite formatii de rock alternativ din Romania, cu toate concertele sold-out, ce dovedeste pasiunea cu care artistii abordeaza fiecare reprezentatie live. Trupa duce publicul intr-o transa cu sunetul lor de o calitate superioara.

Trupa a fost infiintata in 1999 de sase tineri din Bucuresti. Prima aparitie pe scena a fost in anul 2000, la Timisoara, in cadrul StudentFest. Imediat a urmat lansarea videoclipului pentru piesa "Nu vreau fetito casa” pe care ei o descriu ca fiind "o parodie la adresa utilizatorilior de playback si cultivatorilor de prost gust”.

Primul album, "Somn” apare in 2001, lansat alaturi de A&A Records. In acelasi an, vedem urmatoarele doua videoclipuri Coma – "Bruzli vs. Vandam” ("videoclip ce nu va avea alt rol decat sa puncteze faptul ca nu am murit”) si "Stai” ("un videoclip ce incheie perioada pieselor usor digerabile sau de TV semnate Coma si ne va infatisa asa cum suntem”).

Dupa o pauza de 5 ani este lansat al doilea material discografic semnat Coma – "Nerostitele”. Poate fi catalogat drept un album al colaborarilor pentru ca in piesele inregistrate ii intalnim pe Adrian Despot (Vita de Vie), Brugner si pe Bill Gould (basistul Faith No More).

Anul 2008 a marcat lansarea albumului unplugged "Coma Light” pe care baietii l-au pus la dispozitia fanilor gratuit online si prin revista Sunete. Albumul contine 11 piese de pe albumele precedente, reorchestrate pentru a oferi fanilor o experienta noua.

2016 este anul in care asteptarea ia sfarsit: COMA lanseaza noul album, "Orizont", ce include o colaborare cu Greenpeace Romania pentru melodia "Cel Mai Frumos Loc De Pe Pamant”, inchinata padurilor din Romania.

Coma a cantat de-a lungul timpului, in deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

CUMPARA BILET

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Pentru acest eveniment nu este permisa anularea biletelor.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
Publicat pe 10 Octombrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu