BestMusic.ro » Compact » COMPACT lanseaza un nou single de pe viitorul album, la Hard Rock Cafe 

COMPACT lanseaza un nou single de pe viitorul album, la Hard Rock Cafe 

COMPACT lanseaza un nou single de pe viitorul album, la Hard Rock Cafe 

Joi, 29 octombrie de la ora 21:30, COMPACT vor lansa la Hard Rock Cafe in premiera un nou single de pe viitorul album al trupei. Acesta se intituleaza "La multi ani, Iubirea mea” iar textul si muzica ii apartin lui Paul Ciuci. Productia a fost realizata de catre HaHaHa Production.

Vino la Hard Rock Cafe sa asculti alaturi de noul single si hituri precum "Fata din vis,” "Cantec pentru prieteni,” "Esti totul pentru mine” sau "Pe tine te-am ales”, in interpretarea inconfundabila a lui Paul Ciuci, vocea care a facut celebre aceste refrene. Vei fi aproape de artistii tai preferati si te vei bucura de muzica lor, intr-o atmosfera unica. Show-urile explozive, colectia impresionanta de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea ireprosabila a sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Biletele pentru showul COMPACT se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale biletele au urmatoarele preturi:

- 55 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

- 70 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 55 de lei. in ziua concertului, biletele vor costa 60 de lei - acces general, cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  single nou  concerte hard rock cafe 
Publicat pe 26 Octombrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram