BestMusic.ro » Compact » Compact a cantat noul single in prima auditie la LookTV (video)

Compact a cantat noul single in prima auditie la LookTV (video)

Compact a cantat noul single in prima auditie la LookTV (video)

Trupa Compact a fost invitata marti la emisiunea Minunile lui Tamas de la LookTV, unde a prezentat in prima auditie noul single al trupei. Urmariti inregistrarea mai jos.

In urma cu doua saptamani, trupa a lansat si un videoclip pentru piesa "Esti totul pentru mine", ce a avut premiera pe Facebook. Imaginile au fost filmate in studio si a fost regizat de Rares Rusu.

Ambele piese vor fi incluse pe noul disc Compact, la care Leo Iorga & co. lucreaza si vor putea fi ascultate live pe 21 noiembrie, la Hard Rock Cafe, intr-un concert organizat de Metalhead si Sprint Media si prezentat de Samsung si Seenow.

Biletele pentru concertul COMPACT din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.metalhead.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Numarul de bilete VIP este limitat la 80 de de locuri.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.

Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Compact - single nou in prima auditie la LookTV (video)

Compact - Esti totul pentru mine (videoclip)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013 
Publicat pe 13 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu