BestMusic.ro » Compact » Compact si Speak Floyd la Hard Rock cafe: biletele cu loc sunt pe terminate. VIP epuizat

Compact si Speak Floyd la Hard Rock cafe: biletele cu loc sunt pe terminate. VIP epuizat

Compact si Speak Floyd la Hard Rock cafe: biletele cu loc sunt pe terminate. VIP epuizat

Compact vor canta joi, 21 noiembrie la Hard Rock Café din Bucuresti iar biletele VIP deja sau epuizat. Momentan fanii mai pot gasi pe www.iabilet.ro doar bilete cu loc la masa Acces General si locuri in picioare.

Pentru concertul Speak Floyd de vineri, 22 noiembrie, tot de la Hard Rock Café, mai sunt disponibile doar cateva bilete VIP cu loc la masa, in fata scenei, dar si bilete Acces General cu loc la masa care pot fi gasite de asemenea pe www.iabilet.ro cu preturi incepand de la 30 de lei

Infiintata in 1977 la Cluj-Napoca, adica de mai bine de 35 de ani, COMPACT si-a castigat in lumina reflectoarelor, pe scena, statutul de trupa emblema a rockului romanesc! In 1980 dupa doar 3 ani de activitate, castiga marele premiu la festivalul "Perpetuum Vox Transilvaniae", exact in momentul cand Paul Ciuci se alatura trupei. La nici doi ani castiga Marele Premiu al Festivalului Rock de la Costinesti, un eveniment etalon al acelor vremuri. Tot in acelasi an apare si primul LP al trupei in seria "Formatii rock" la Electrecord. COMPACT au sustinut in acea perioada aproximativ 300 de concerte pe an, asa ca in 1985 trupa scoate "Fata din vis", LP care le aduce si succesul la nivel national. Dupa turnee in URSS si Bulgaria, trupa scoate in 1988 albumul "Cantec pentru prieteni", album ce le aduce consacrarea pe piata muzicala romaneasca. Pana in 2007, COMPACT scoate 14 materiale discografice, asa ca va asteptam la Hard Rock Cafe pe 21 noiembrie pentru a asculta un "Bestmusic cu COMPACT"!

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.

www.seenow.ro/evenimentelive

Speak Floyd reusesc sa recreeze atmosfera psihedelica si sa aminteasca publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzica ci si prin versurile filozofice. Membrii trupei: David Bryan, Sandy Deac, Kovacs ”Kovi” Laszlo, Razvan ”Vava” Rotis, Kolumban Zoli, Edi Raita si Lazar Rudy se adreseaza iubitorilor de rock progresiv de cea mai buna calitate, dar si celor care descopera abia acum misterul Pink Floyd.

Formatia Speak Floyd s-a infiintat in ianuarie 2010 la Cluj, avand in componenta muzicieni cu experienta si care din pasiune pentru muzica formatiei Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiratie si de mare succes in randul ascultatorilor de muzica de calitate din Romania.

Prestatiile de exceptie pe care le realizeaza membrii formatiei Speak Floyd cand apar pe scena, atentia si seriozitatea cu care abordeaza fiecare piesa, precum si proiectele de viitor la care lucreaza membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care speram sa se poata bucura cat mai multi iubitori de muzica buna din Romania si de ce nu, si din alte tari.

Doua evenimente organizate si prezentate de METALHEAD si Sprint Media.
Mai multe stiri despre: concerte 2013 
Publicat pe 20 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu