BestMusic.ro » Compact » Compact -  37 de ani de cariera sarbatoriti pe scena, in Club LIVE din Bucuresti

Compact -  37 de ani de cariera sarbatoriti pe scena, in Club LIVE din Bucuresti

Compact -  37 de ani de cariera sarbatoriti pe scena, in Club LIVE din Bucuresti

Vineri, 7 martie, Compact a sustinut un concert special in Club LIVE din Bucuresti, eveniment ce a marcat implinirea a 37 de ani de la infiintarea trupei. In deschiderea concertului Compact a cantat The dAda, finalista concursului Eurovision 2014.

Legendara trupa rock a adus publicul in delir inca de la primele acorduri, cei prezenti la eveniment fredonand alaturi de formatie hit-urile Fata din vis, Mi-e tare dor de tine, Stai cu mine, Cantec pentru prieteni etc. Odata cu aniversarea celor 37 de ani de cariera, Compact a oferit o surprizamuzicala publicului, cantand in premiera intr-un club cea mai noua piesa- Zambetul din ochii tai.

The dAda a facut show pana dimineata, remarcandu- se printr-un stil curajos si personal atat prin mesajele pieselor, cat si prin liniile melodice care imbina creativ stiluri muzicale diverse.

Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica LIVE din Romania, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club LIVE (str. Turturelelor, nr 11) va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri. In perioada imediat urmatoare urmeaza sa urce pe scena clubului nume sonore ca : Mihai Margineanu (14 martie ), Cargo (21 martie), Directia 5 (28 martie) si multi altii.

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Realitatea.net, Libertatea, sapteseri, Bestmusic.ro, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, trilulilu.ro, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, Zonga, PORT.ro, infomusic.ro, orasulmeu.ro.
Mai multe stiri despre: concerte 2014 
Publicat pe 10 Martie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram