BestMusic.ro » Compact » Concurs: invitatii la concertul Compact din Hard Rock Cafe

Concurs: invitatii la concertul Compact din Hard Rock Cafe

Concurs: invitatii la concertul Compact din Hard Rock Cafe

Bestmusic.ro te invita la concurs! Castiga doua invitatii single la concertul Compact din Hard Rock Cafe de joi, 21 noiembrie. Evenimentul este organizat de Sprint Media si METALHEAD.

Participa la concurs pe pagina noastra de Facebook

Infiintata in 1977 la Cluj-Napoca, adica de mai bine de 35 de ani, COMPACT si-a castigat in lumina reflectoarelor, pe scena, statutul de trupa emblema a rockului romanesc! In 1980 dupa doar 3 ani de activitate, castiga marele premiu la festivalul "Perpetuum Vox Transilvaniae", exact in momentul cand Paul Ciuci se alatura trupei. La nici doi ani castiga Marele Premiu al Festivalului Rock de la Costinesti, un eveniment etalon al acelor vremuri. Tot in acelasi an apare si primul LP al trupei in seria "Formatii rock" la Electrecord. COMPACT au sustinut in acea perioada aproximativ 300 de concerte pe an, asa ca in 1985 trupa scoate "Fata din vis", LP care le aduce si succesul la nivel national. Dupa turnee in URSS si Bulgaria, trupa scoate in 1988 albumul "Cantec pentru prieteni", album ce le aduce consacrarea pe piata muzicala romaneasca. Pana in 2007, COMPACT scoate 14 materiale discografice, asa ca va asteptam la Hard Rock Cafe pe 21 noiembrie pentru a asculta un "Bestmusic cu COMPACT"!

Biletele pentru concertul COMPACT din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.metalhead.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Numarul de bilete VIP este limitat la 80 de de locuri.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.

Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
Mai multe stiri despre: concursuri  concerte 2013 
Publicat pe 19 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu