BestMusic.ro » Compact » Concurs: concert Compact in Hard Rock Cafe - 16 octombrie 2014

Concurs: concert Compact in Hard Rock Cafe - 16 octombrie 2014


BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 octombrie 2014, incepand cu ora 21:30, la un nou concert pentru prieteni sustinut de COMPACT! Trupa va canta pe scena din Hard Rock Cafe hiturile care i-au facut celebri dar si piese noi in cadrul unui show prezentat de vinurile Purcari.

Concurs: Bestmusic.ro ofera, prin tragere la sorti, doua invitatii single la eveniment. Pentru a te inscrie la concurs intra pe pagina noastra de Facebook si urmeaza instructiunile.

Deadline: joi, ora 10.

Daca la concertul din primavara a prezentat pentru prima data piesa "Zambetul din ochii tai”, trupa Compact continua seria surprizelor rezervate show-urilor organizate de Bestmusic Live Concerts si va canta in premiera noul single, "Am Curaj", pe 16 octombrie, tot la Hard Rock Cafe. Urmareste aici videoclipul oficial.

Biletele pentru concertul BestMusic cu COMPACT din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro, powered by ROCK FM si METALHEAD.
Mai multe stiri despre: concursuri  going out  concerte 2014  Bestmusic Live Concerts 
Publicat pe 13 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram