BestMusic.ro » Compact » Paul Ciuci (Compact) despre Hard Rock Cafe, unde concerteaza joi: e locul meu preferat, unde imi place sa cant si sa ma dezlantui

Paul Ciuci (Compact) despre Hard Rock Cafe, unde concerteaza joi: e locul meu preferat, unde imi place sa cant si sa ma dezlantui

Paul Ciuci (Compact) despre Hard Rock Cafe, unde concerteaza joi: e locul meu preferat, unde imi place sa cant si sa ma dezlantui

Lucian Boariu l-a invitat marti dimineata pe solistul Compact, Paul Ciuci, in studioul Rock FM pentru a le povesti fanilor despre recent lansata piesa 'Am curaj', care va face parte dintr-un nou album, pe care trupa il va lansa la primavara.

"Ne-am saturat de masini imprumutate si gagici frumoase in videoclipurile trupelor pe care le-am tot vazut si am zis ca cel mai bun lucru este sa aratam atmosfera in care se canta si unde se repeta” a declarat Paul Ciuci despre clipul piesei 'Am curaj', care a fost filmat in studio.

Piesa va face parte din albumul "Compact 2015", care va avea noua sau zece piese, albumul urmand sa fie lansat in primavara.

"'Am curaj' este o piesa optimista. Noi despre asta cantam, nu suntem incrancenati pe viata, chiar daca avem toate motivele sa nu fim intotdeauna foarte bucurosi. Dar asta e spiritul Compact, asa am cantat de cand ne stim” a marturisit muzicianul.

Artistul i-a invitat pe fani la concertul pe care trupa il va sustine joi seara la Hard Rock Cafe. "Este locvul meu preferat, unde imi place sa cant si sa ma dezlantui” a declarat Ciuci la Rock FM.

Cumpara bilete la concertul Compact din Hard Rock

Invitatul a marturisit ca nu e o persoana matinala. "Imi place sa ma trezesc dupa ora 10, si, linistit, pana la 12, dau drumul la motorase, alimentez bateria si apoi functionez perfect. Asta-i si motivul pentru care m-am apucat de cantat. Nu-mi placea sa ma trezesc dimineata la 7 si sa ma duc la lucru” a ras invitatul lui Lucian Boariu.
Mai multe stiri despre: emisiuni radio  going out  concerte 2014 
Publicat pe 14 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram