BestMusic.ro » Compact » Paul Ciuci (Compact) despre Hard Rock Cafe, unde concerteaza joi: e locul meu preferat, unde imi place sa cant si sa ma dezlantui

Paul Ciuci (Compact) despre Hard Rock Cafe, unde concerteaza joi: e locul meu preferat, unde imi place sa cant si sa ma dezlantui

Paul Ciuci (Compact) despre Hard Rock Cafe, unde concerteaza joi: e locul meu preferat, unde imi place sa cant si sa ma dezlantui

Lucian Boariu l-a invitat marti dimineata pe solistul Compact, Paul Ciuci, in studioul Rock FM pentru a le povesti fanilor despre recent lansata piesa 'Am curaj', care va face parte dintr-un nou album, pe care trupa il va lansa la primavara.

"Ne-am saturat de masini imprumutate si gagici frumoase in videoclipurile trupelor pe care le-am tot vazut si am zis ca cel mai bun lucru este sa aratam atmosfera in care se canta si unde se repeta” a declarat Paul Ciuci despre clipul piesei 'Am curaj', care a fost filmat in studio.

Piesa va face parte din albumul "Compact 2015", care va avea noua sau zece piese, albumul urmand sa fie lansat in primavara.

"'Am curaj' este o piesa optimista. Noi despre asta cantam, nu suntem incrancenati pe viata, chiar daca avem toate motivele sa nu fim intotdeauna foarte bucurosi. Dar asta e spiritul Compact, asa am cantat de cand ne stim” a marturisit muzicianul.

Artistul i-a invitat pe fani la concertul pe care trupa il va sustine joi seara la Hard Rock Cafe. "Este locvul meu preferat, unde imi place sa cant si sa ma dezlantui” a declarat Ciuci la Rock FM.

Cumpara bilete la concertul Compact din Hard Rock

Invitatul a marturisit ca nu e o persoana matinala. "Imi place sa ma trezesc dupa ora 10, si, linistit, pana la 12, dau drumul la motorase, alimentez bateria si apoi functionez perfect. Asta-i si motivul pentru care m-am apucat de cantat. Nu-mi placea sa ma trezesc dimineata la 7 si sa ma duc la lucru” a ras invitatul lui Lucian Boariu.
Mai multe stiri despre: emisiuni radio  going out  concerte 2014 
Publicat pe 14 Octombrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu