BestMusic.ro » Compact » Program Teatrul de Vara Jupiter pentru saptamana 11.07 - 17.07

Program Teatrul de Vara Jupiter pentru saptamana 11.07 - 17.07

Program Teatrul de Vara Jupiter pentru saptamana 11.07 - 17.07

Pentru urmatoarea saptamana avem in program trei spectacole.

11.07 Cei trei purcelusi

"Cei trei purcelusi” reprezinta una dintre cele mai indragite povesti, transmise pe cale orala. Povestea se concentreaza in jurul a trei personaje, care se duc in lume, ca "sa isi faca un rost” si trec printr-o serie de incercari, pana la atingerea scopului. Exact ca in viata, exista si un personaj negativ, care incearca sa ii abata de la drumul lor: lupul cel rau. Purcelusii isi dau seama, insa, ca unindu-si fortele, pot invinge raul care le calca pragul casei. Aceasta este, de altfel, si morala povestii. Atat cei mici, cat si cei mari, sunt asteptati, la Teatrul de Vara, din Jupiter, pentru o lectie de viata, spusa intr-un mod ghidus.

Distributia: Cristian Cretu, Maria taranu, Voicu Hetel, Julieana Draghici si Ion Ionut Ciocia.

Regia si muzica: Ion Ionut Ciocia.

Biletele pot fi achizitionate de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter (program 16.00-22.00), din recepiile hotelurilor partenere Cohotels (Hotel Delta, Hotel California) sau online de pe www.evenimentelitoral.ro

pret bilet, 20 lei / pers (pentru primul copil, intrarea este gratuita, la al doilea copil se percepe bilet)

Va asteptam cu mic cu mare!

13.07 Pact by Leo Iorga&Adrian Ordean

Dupa 18 ani de la plecarea din Trupa Compact, doua legende ale muzicii rock, Leo Iorga, solist vocal si Adrian Ordean, compozitorul hiturilor cunoscute si indragite de voi: ” Trenul pierdut,” Sa te gandesti la mine”, "Dupa ani si ani”, "Cine esti tu oare”, alaturi de Lake, Alex, Razvan si Codrut formeaza trupa Pact! Desi de afla in perioada de recuperare,dupa mai multe operatii complexe, Leo Iorga se afla alaturi de colegii lui.

PENTRU PRIMA DATA LA TEATRUL DE VARA DIN JUPITER VA VETI INTALNI CU TRUPA PACT by LEO IORGA&ADI ORDEAN!

CEA MAI IUBITA MUZICA DIN ROMANIA INTR-UN CONCERT DE ZILE MARI!

Biletele pot fi achizitionate de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter (program 16.00-22.00), din recepiile hotelurilor partenere Cohotels (Hotel Delta, Hotel California) sau online de pe www.evenimentelitoral.ro

pret bilet, 30 lei / pers.

Va asteptam!

15. 07 Un barbat si mai multe femei, de Leonid Zorin

cu: Magda Catone si Claudiu Bleont

Povestea a inceput in urma cu aproximativ treizeci de ani, cand Magda si Claudiu s-au cunoscut pe un santier din Bucuresti, ajutand la construirea unui nou bloc din Militari, cladire care va fi marturie a unei lungi si frumoase prietenii. S-au reintalnit la facultatea de teatru, amandoi debutand la Teatrul de Comedie in anii de studentie. Dupa absolvire, s-au indreptat spre Teatrul din Petrosani, teatru in care s-a nascut pentru prima oara un spectacol ce dainuie si astazi, ca marturie vie a legaturii dintre ei – Un barbat si mai multe femei.

Piesa abordeaza, intr-o maniera comica, eternul conflict dintre barbat si femeie, bazat pe lupta pentru suprematie in relatiile de cuplu. Care sunt sansele unui barbat timid in fata uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reusesc sa-si atinga scopul?

Va asteptam sa-i urmariti in acest spectacol care va va aduce zambetul pe buze si va va face sa va intrebati: Pana la urma, cine conduce? Barbatul sau femeia?

Distributie: Magda Catone si Claudiu Bleont

pret bilet: 30 de lei pentru aduli

(pentru primul copil, intrarea este libera, la al doilea copil se percepe bilet)

Biletele se pot achizitiona de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter intre orele 16-22 sau online de pe www.evenimentelitoral.ro
Mai multe stiri despre: spectacol teatru  artisti la mare 
Publicat pe 11 Iulie 2016 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu