BestMusic.ro » Compact » Trupa Compact va lansa un album de concert in decembrie

Trupa Compact va lansa un album de concert in decembrie

Trupa Compact va lansa un album de concert in decembrie

Formatia Compact va lansa in decembrie albumul intitulat `Compact in concert`. CD-ul va cuprinde 12 piese inregistrate in timpul concertului sustinut pe scena Teatrului National din Bucuresti in luna martie a acestui an.

"Initial am vrut sa scoatem un dublu-CD, care sa includa toate cele 20 de cantece din concert, insa am fost nevoiti sa renuntam la idee, datorita costurilor de productie ridicate", a declarat Paul Ciuci, solistul Compact. Tot el a afirmat ca urmatorul album Compact cu piese noi va aparea in toamna anului viitor si va contine aproximativ zece melodii.

Formatia Compact a sustinut in acest an o serie de concerte in peste 80 de orase ale tarii, care vor continua pana la sfarsitul anului. Pe 28 octombrie, grupul va canta la Bacau in cadrul unui proiect caritabil, fondurile obtinute urmand sa fie donate integral pentru achizitionarea de carucioare destinate persoanelor cu handicap. Pentru primavara anului viitor, Compact pregateste un turneu in zece orase mari ale tarii, la finalul caruia urmeaza sa fie lansat un DVD cu imagini din aceste concerte.

Bestmusic
Publicat pe 18 Septembrie 2006 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu