BestMusic.ro » Concerte » 3ZILE. A FRIENDLY MUSIC FESTIVAL - ANULAT

3ZILE. A FRIENDLY MUSIC FESTIVAL - ANULAT

3ZILE. A FRIENDLY MUSIC FESTIVAL - ANULAT
Club Quantic, Bucuresti
02 Iunie 2017 - 04 Iunie 2017 // - LEI

EVENIMENTUL A FOST ANULAT!

----------------------------------------------------------------

Daca inceputul verii nu va fi un motiv suficient de puternic sa va scoata din case, va oferim noi unul; 3ZILE, un motiv mare cat 3 zile intregi. Luati-va copiii, fratii si surorile si hai, toata lumea la joaca si distractie.

Doamnelor si domnilor, mamici si tatici, copii si bunici, va aducem 3ZILE. A FRIENDLY MUSIC FESTIVAL, festivalul unde doar Grinch nu s-ar distra si bucura.

Club Quantic se va transforma timp de 3ZILE intr-un loc dominat de energie pozitiva  pe care o vom asigura prin tot ceea ce se va petrece. Domeniul generos in care va avea loc acest eveniment va fi animat de muzica live, spatii de joaca atat pentru cei mai mari, cat si pentru cei mici; va exista un market dedicat iubitorilor de tatuaje, o zona dedicata shop-urilor unde vor fi prezente brand-uri urbane cu produse din zona de alternative fashion, brand-uri de streetwear, produse pentru body piercing, accesorii si alte obiecte realizate manual.Ce poti sa faci 3ZILE?Sa stai in hamac, sa te joci  in aer liber, sa-ti innoiesti garderoba, sa nu-ti bati capul cu gatitul, sa asculti un concert fain si mai vezi tu, ca ai de unde sa alegi.

3ZILE nu este o alternativa; este o escapada  din urban, fara eforturi, intr-un spatiu cu atitudine si dinamism.

3ZILE  de MUZICA

Sustinem si incurajam valorile romanesti autentice, prin urmare, coloana sonora a festivalului 3ZILE va fi asigurata in proportie de 100% de formatii romanesti, consacrate si din noul val.

Diversitatea muzicala va predomina atat la nivel de gen cat si cat si la nivel de atmosfera si ambianta.

Primii artisti confirmati:Vita de Vie   Parazitii Luna Amara Implant pentru Refuz   Robin and the Backstabbers ROA Firma The Kryptonite Sparks  Days of Confusion RoadkillSoda Bass Turbat Relative Sunet Fin Front MORE TBA

Zona muzicala va fi impartita  in 2 scene, OUTDOOR si INDOOR. Scena OUTDOOR este amplasata intr-o arie generoasa, inconjurata de copaci, in mijlocul naturii.

Pe timpul zilei, in aceasta zona vor fi numeroase activitati, iar seara se va transforma intr-un spatiu concertistic spectaculos. 23:00 este ora care va marca deschiderea activitatii pe scena INDOOR.

Muzica live va intretine atmosfera pana la ora 2:00 cand va incepe afterparty-ul, un DJ preluand stafeta muzicala. Biletele si abonamentele pentru acest festival se vor putea achizitiona incepand 1 februarie.

 
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D