BestMusic.ro » Concerte » 5 GANG concerteaza in cadrul festivalului The Concert

5 GANG concerteaza in cadrul festivalului The Concert

5 GANG concerteaza in cadrul festivalului The Concert
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I, Bucuresti
30 Mai 2021 // 49-250 LEI

 Din cauza contextului international si national si a masurilor de siguranta si de securitate ce se impun in combatarea raspandirii pandemiei de COVID-19, Festivalul THE CONCERT de anul acesta de la Bucuresti se REPROGRAMEAZA din nou in 2021, in datele de sambata 29 mai si duminica 30 mai, tot la Arenele Romane.

Biletele si abonamentele cumparate raman valabile automat!

Revenim cu programul pe zile in curand si astfel veti afla cand vor urca pe scena artistii vostri preferati.

Biletele si abonamentele cumparate raman valabile pentru noua data si va asteptam cu drag la concert anul viitor! Daca ati cumparat deja bilet, nu trebuie sa faceti nimic special. Veniti cu biletul in 2021 la The Concert, acesta isi pastreaza automat valabilitatea. Va multumim pentru intelegerea de care ati dat dovada in aceasta perioada si ne bazam pe suportul vostru in continuare. Industria trece prin momente grele dar le vom depasi impreuna si ne vom reveni cu totii mai puternici. Va multumim ca ne sunteti alaturi de 16 ani si va asiguram ca vom continua ceea ce facem incercand sa facem evenimente de succes cu artisti de renume in Romania.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.