BestMusic.ro » Concerte » 5 To Rock @Quantic

5 To Rock @Quantic

5 To Rock @Quantic
Club Quantic, Bucuresti
05 Martie 2020 // 25 LEI

 Pe 5 martie am pregatit pentru tine un concert primavaratic cu 5 trupe din undergroundul muzicii romanesti.

. In ultimii ani, scena alternativa din Bucuresti a continuat sa infloreasca: trupe si curente noi, proiecte muzicale curajoase care isi cauta locul in peisajul muzical.

Acest eveniment este un moment bun sa cunosti o parte din aceste trupe in 5 concerte fulger - fiecare trupa va avea 30 de minute sa te impresioneze. Vino sa ii descoperi pe Green Shepherd, Beethoven Crisis, Sloth Motion, SoundMaze, Random Band.

Quantic Club va fi gazda acestui eveniment.

Pret bilete: 25 lei - pe iabilet.ro sau la intrarea in locatie

Accesul se face incepand cu ora 19:00.

Line-up

19:45 Random Band

20:25 SoundMaze

21:05 Sloth Motion

21:45 Beethoven Crisis

22:25 Green Shepherd

Green Shepherd

O o trupa bucuresteana de stoner rock care a luat fiinta la inceputul anului 2019 si care abordeaza teme cu caracter personal ce se ivesc in viata fiecaruia, completandu-le mai apoi cu elemente groovy si psihedelice.

Beethoven Crisis

Trupa de rock alternativ cu influente de blues si funk in patru dimensiuni. Sau, altfel

spus, Beethoven Crisis. E mai scurt. 4 tineri care si-au gasit un loc in care sa-si exprime potentialul artistic si care vor sa se bucure de intalnirea cu publicul. Compozitiile proprii ale trupei sunt raspunsuri emotionante la incertitudinea conditiei umane care cauta fericirea, dar si un strigat la asprimile societatii care ne divizeaza si dezumanizeaza. In playlist-ul trupei se numara si cover-uri reinterpretate care primesc un suflu nou.

Sloth Motion

Traim viata in sloth motion, ceea ce va dorim si voua. Prea e totul pe repede inainte, macar pentru cateva ore sa ii punem frana.

Ne place viata simpla: prima zi de dupa sesiune,, o zi de sarbatoare legala care pica in timpul saptamanii. Si berea. La Quanic recomandam draftul.

Cantecele noastre sunt despre tot omul: despre iubiri traite, prietenii de-o viata, despre ceea ce suntem si despre ceea ce am putea fi. 

SoundMaze

Trupa a debutat pe scenele din Bucuresti in luna noiembrie a anului 2014. Sub provocarea de a nu se incadra intr-un singur stil muzical, trupa isi poarta ascultatorii printr-un labirint sonor cu influente pop-rock, reggae, jazz si funk.

Random Band

Suntem 3 solisti, 3 instrumentisti. Cam nonconformist, nu-i asa? Ei bine, pasiunea pentru muzica nu are limite, standarde sau legi. Cand iti place ceva de nu mai poti, te exprimi la orice ora, cum vrei si cu cine vrei. Iata-ne! Suntem tineri, voiosi si pregatiti de evenimente. Daca simti ca ne potrivim la nebunie, descopera-ne!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D