BestMusic.ro » Concerte » Abonamente la Rock Summer Weekend

Abonamente la Rock Summer Weekend

Abonamente la Rock Summer Weekend
Strada Principala 125, Covaci, Timisoara
31 Iulie 2020 - 01 August 2020 // 76.5-153 LEI

 Rock Summer Weekend - Anette Resort 31 iulie - 1 august

Daca va e dor de concertele live si de serile calduroase de vara petrecute in aer liber cu gasca, va asteptam sa petreceti un weekend intreg pe ritmuri de muzica rock, alaturi de doua trupe speciale: COMPACT si CARGO.

LOCATIE & ACCES

Concertele vor aveam loc la piscina, in curtea Anette Resort, amenajata special cu sezlonguri pentru a respecta toate masurile de protectie si distantare sociala si care reprezinta locatia perfecta pentru a petrece pana in zori.

In incinta locatiei se pot consuma preparate sau bauturi de la restaurant. De asemenea, va punem la dispozitie o parcare speciala si cazare. Puteti opta sa petreceti restul noptii la Anette Resort, in limita locurilor disponibile, sau in spatiile speciale de camping pentru rulote si corturi in incinta stadionului Fortuna, exact langa locatie. 

PROGRAM CONCERTE

31 iulie | ora 21:30 | Concert COMPACT

01 august | ora 21:30 | Concert CARGO 

ACHIZITIONARE BILETE

Biletele pot fi achizitionate pentru fiecare concert in parte sau in varianta de ABONAMENT pentru ambele zile cu 15% REDUCERE. 

Bilet concert COMPACT: 90 lei (adulti) / 45 lei (copii)

Bilet concert CARGO: 90 lei (adulti) / 45 lei (copii)

ABONAMENT Rock Summer Weekend: 153 lei (adulti) / 76,5 lei (copii)

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D