BestMusic.ro » Concerte » About Us: Vama, Robin and the Backstabbers, Irina Rimes

About Us: Vama, Robin and the Backstabbers, Irina Rimes

About Us: Vama, Robin and the Backstabbers, Irina Rimes
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
21 Septembrie 2018 // 55-149 LEI

Vama, Robin & The Backstabbers si Irina Rimes in “About us”, un concert cum n-ai mai vazut in Romania.

Ce au in comun Vama, Robin & The Backstabbers si Irina Rimes? Autenticitatea si sinceritatea pieselor lor. 

Ce ii aduce pe aceeasi scena pe Vama, Robin & The Backstabbers si pe Irina Rimes? Dragostea si respectul pentru public.

Cand ii poti vedea pe Vama, Robin & The Backstabbers si pe Irina Rimes pentru prima data impreuna? 21 septembrie, Arenele Romane.

Toamna aceasta incepe cu unul dintre cele mai spectaculoase concerte: Vama, Robin & The Backstabbers si pe Irina Rimes pe aceeasi scena, cantandu-si piesele cu sinceritate si multa emotie.

Unii dintre cei mai autentici artisti din Romania, mai preocupati de a-si transmite emotiile publicului decat de un succes imediat de casa, Vama, Robin & The Backstabbers si pe Irina Rimes spun pe 21 septembrie la Arenele Romane o poveste despre ei si relatia lor cu publicul.

Va fi un concert in care fiecare dintre cele trei nume din line-up va vorbi despre intimidate, dragoste, curaj, despre a fi tu insuti si a nu respecta normele societatii.

“About us" e despre spectator, dar si despre artiti.

“About us” e despre intimitate, despre a te simti bine in pielea ta, despre confortul pe care-l gasesti in muzica. E despre o lume cool, smart, a oamenilor pe care-i recunosti dintr-o privire ca seamana cu tine.

Accesul se face incepand cu ora 17:00.

Programul este urmatorul:

18.00 Jonathan

19.00 Irina Rimes

20.15 Robin and the Backstabbers

22.00 Vama.

Biletele VIP sunt disponibile doar in sectorul K si sunt singurele care asigura si loc garantat.In restul sectoarelor E, F, G, H, I, J, locurile se ocupa in ordinea sosirii si nu se asigura loc garantat.<br /><br />Copiii cu varsta sub 10 ani au acces gratuit si trebuie insotiti de un adult posesor de bilet valid.<br /><br />Punem la dispozitie 10 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.