BestMusic.ro » Concerte » Adam Haraszti Project (UK/HU) in turneu de Valentine's Day

Adam Haraszti Project (UK/HU) in turneu de Valentine's Day

Adam Haraszti Project (UK/HU) in turneu de Valentine's Day
Mai multe orase
14 Februarie 2017 - 19 Februarie 2017

R&R Booking Romania organizeaza turneul special de Valentinte’s Day al ungaro-britanicilor de la Adam Haraszti Project.

Iata datele si orasele turneului mai sus amintit:

14 feb 2017 – Timisoara – Taverna Timisoara 

15 feb 2017 – Targu Mures – Jazz & Blues Club 

16 feb 2017 – Miercurea Ciuc – Olommadar 

17 feb 2017 – Sfantu Gheorghe – Hostel Pub

18 feb 2017 – Odorheiu Secuiesc – G Cafe

19 feb 2017 – Deva – John’s Cafe

 

Adam Haraszti Project (UK/HU)

Muzica lor este descrisa ca fiind un amestec de jazz, soul si hip-hop, iar pana la ora actuala formatia a scos un E.P. care se numeste The First. Tobarul Adam Haraszti a pus bazele acestui grup la sfarsitul anului trecut, dupa ce s-au intalnit la un jam session desfasurat in capitala Marii Britanii. Alaturi de Adam Haraszti din aceasta formatie mai fac parte Sheldon Agwu (chitara), David Mrakpor (bass) si Bodo Maier (trompeta). 

Sheldon Agwu a inceput sa studieze chitara fiind inspirat de muzica unor nume ca BB. King, Freddie King, Albert King sau Jimi Hendrix si este pasionat de Rock, Pop, Funk si Latin. 

David Mrakpor este un multi – instrumentist care mai colaboreaza si intr-un proiect de hip hop numit The Age Of Luna. Pana la ora actuala artistul a avut cateva aparitii in celebrul club de jazz din Londra Ronnies Scotts Jazz Club si a avut o sesiune de inregistrari cu legendarul muzician Roy Ayers. Artistul care este implicat in mai multe proiecte muzicale citeaza la capitolul influente nume ca Don Blackman, Bernard Wright, Herbie Hancock, Norman Connors, Azymuth, Milt Jackson, Bobby Hutcherson, Karriem Riggins sau J Dilla. 

Bodo Maier a studiat trompeta de mic copil si a absolvit Hochschule Luzern – Musik in Elvetia. Printre numele cu care a colaborat pana acum merita sa ii amintim pe Delinquent Habits, Matthias Ruegg [Vienna Art Orchestra], Joseph Bowie, Monty Phython’s Spamalot Musical (Zurich), Christoph Walter Orchestra, David Liebmann, St. Petersburg Improvisers Orchestra, Barry Guy, Peter Evans, Anarkoflamenco, Joe Haider, Roberto Koch, Mauro Martins, Viviane de Farias, Ricardo Fiuza, Linsey Alexander si Eric „Guitar” Davis.