BestMusic.ro » Concerte » Alexandra Usurelu - Concert de lansare album "Fata care chiar exista"

Alexandra Usurelu - Concert de lansare album "Fata care chiar exista"

Alexandra Usurelu - Concert de lansare album
Europe
14 Februarie 2021 // 40-100 LEI

 Pe 14 februarie 2021, la ora 20:00, Alexandra Usurelu va transmite in direct un concert de colectie, prin care lanseaza noul sau album.

Acesta poarta numele - eticheta dat Alexandrei de catre publicul sau, ”Fata care chiar exista”. Acest concert special, filmat multicam, se va transmite pe https://alexandrausurelu.ro si va putea fi vizionat in toate colturile lumii, in baza codurilor de acces achizitionate de pe iabilet.ro. Playlistul concertului va contine cantecele care se regasesc pe noul sau album, puse in scena cu o productie spectaculoasa, aparte, asa cum Alexandra Usurelu si-a surprins de fiecare data publicul, dar si cateva cantece favorite din catalogul primului sau album.

Pentru acest nou material consistent, Alexandra Usurelu se bazeaza pe aceeasi idee: “mai multa muzica decat marketing”, o abordare care a transformat-o in una dintre cele mai de succes artiste independente din Romania, cu numeroase cereri de concerte si mii de platitori de bilete anual.  

Albumul ”Fata care chiar exista” este inregistrat impreuna cu band-ul sau, format din muzicieni ai scenei de jazz, si orchestra de coarde Muse Orchestra, un efort artistic remarcabil ce poarta semnatura producatorului Bobby Stoica, alaturi de care Alexandra Usurelu a lansat si primul sau album, ”La capatul lumii”, triplu nominalizat la categoriile ”Cel mai bun album”, ”Cel mai debut” si ”Cel mai bun duet” in cadrul premiilor muzicale realizate de Societatea Romana de Radiodifuziune. 

Sonoritatile aparte ale muzicii pe care artista o canta si aranjamentele scrise pentru orchestra de coarde, care au fost inca de la inceput parte integranta a conceptului sau muzical, au plasat-o intr-o pozitie unica in industria de muzica romaneasca, ea prezentand continut artistic an de an mai dezvoltat, cu productii de concert de dimensiune mare, comparabile cu ale celor mai cunoscuti artisti romani. 

 

Categoriile de bilete puse in vanzare pentru livestream-ul din 14 februarie 2021 includ si optiunea de achizitie a biletului de acces la concert impreuna cu CD-ul ”Fata care chiar exista”, la pretul de 100 de lei (transport inclus).
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D