BestMusic.ro » Concerte » Alexandra Usurelu SIMFONIC la TNB

Alexandra Usurelu SIMFONIC la TNB

Alexandra Usurelu SIMFONIC la TNB
Teatrul National, Bucuresti Bd I.C. Bratianu
30 Ianuarie 2017 // 55-95 LEI

Alexandra Usurelu revine cu un nou concert simfonic in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti pe 30 ianuarie 2017.

in ianuarie 2016, presa numea concertul ”Simfonic Pur”, sustinut de Alexandra Usurelu cu casa inchisa in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti: ”Un concert ca o imbratisare. Un spectacol deplin, in care limbaje artistice multiple se articuleaza pentru a rotunji un gand limpede indreptat spre public: ”Pur” este construit pe coordonate sufletesti. Un spectacol-concept rafinat si rotund, gandit pana in cele mai mici amanunte pentru a pune in valoare vocea catifelata a Alexandrei” (Anca Maria Panoiu).

Disponibil acum in format DVD&Bluray, concertul ”Simfonic Pur” a setat noi standarde in productia de spectacole ale artistilor indie.

Pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Usurelu va prezenta alaturi de orchestra sa, pe scena Teatrului National, intr-un decor spectaculos, 6 cantece de pe viitorul sau album ce urmeaza a fi lansat anul viitor, dar si cele mai de succes cantece de pe albumul sau de debut, ”La capatul lumii”, unul dintre cele mai bine vandute albume indie din Romania.

Biletele sunt disponibile in reteaua fizica iabilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say partener Orange, la terminalele ZebraPay din toata tara) si in format electronic pe www.iabilet.ro; este recomandata cumpararea biletelor din timp.

Alexandra Usurelu este artista indie apreciata pentru vocea calda, curata si blanda, ce canta despre oameni si emotii, nu despre lucruri si intamplari, cu o sensibilitate aparte.

Nu cauta promovarea oriunde si cu orice pret si a cunoscut succesul artistic sustinand peste 350 concerte in Bucuresti si in tara in ultimii 3 ani, in fata unui public ce prefera sa-si aleaga muzica si sa-si urmeze artistii favoriti in salile de concerte.