BestMusic.ro » Concerte » Alexandra Usurelu: Usor Jazz

Alexandra Usurelu: Usor Jazz

Alexandra Usurelu: Usor Jazz
Strada Arhitect Hârjeu, Bucuresti
30 Iulie 2020 // 70-80 LEI

 Concertul Alexandra Usurelu, ce trebuia sa aiba loc pe 28 martie 2020 la Sala Gloria din Bucuresti, se reprogrameaza pentru data de 30 iulie 2020, la Teatrul de Vara ”Mihai Eminescu” din Bucuresti. Biletele achizitionate isi pastreaza valabilitatea.

Alexandra Usurelu revine in fata publicului sau dupa o pauza de trei luni in contextul pandemiei de COVID-19 si anunta primul concert live din Bucuresti, ce va avea loc pe 30 iulie 2020, la Teatrul de Vara ”Mihai Eminescu” din Bucuresti, incepand cu ora 20:00.

Invitat special in concert este trompetistul Sebastian Burneci. 

Alexandra transmite un mesaj ascultatorilor sai:

“Imi este dor de oameni, de caruselul interior pe care il simteam inaintea fiecarui concert, de cele doua perechi de lumini de pe fiecare scaun din sala de concert, imi este dor de bolta senina pe care o trageam peste noi la unele cantece, de valul de energie existent numai intre peretii spectacolului viu, de fiecare imbratisare daruita... Imi este dor sa inchid ochii si sa simt genele umede la final de concert... Imi este dor de voi! Sa fim din nou fata in fata, sa cantam din nou impreuna? Acesta este cel mai frumos vis. Abia astept sa-l traim impreuna.”

Melodiile care au emotionat profund publicul in turneele sale din teatre sunt puse acum in scena cu rafinate sonoritati de jazz clasic, in cea mai complexa prezentare a lor.

Instrumentisti remarcabili ai scenei de jazz si membri ai orchestrelor nationale de prestigiu o vor acompania pe Alexandra Usurelu in concertul din 30 iulie, de la Teatrul de Vara ”Mihai Eminescu” din Bucuresti.

 Cu acelasi sarm al artistei si aceeasi caldura transmisa catre public de pe scena, seria de concerte “Usor Jazz” are o productie de concert discreta, dar la fel de impresionanta. 

”Muzica pe care Alexandra Usurelu o aduce este pentru intuneric spart din loc in loc de veioze, pentru umbrele colorate ale sufletului, pentru singuratate in casa, pentru seara, pentru un pahar de vin in companie de gand molcom, pentru chipurile frumoase din noi. E o muzica de facut tihna pe dinauntru.” - Marius Constantinescu, jurnalist 

Alexandra Usurelu este un nume ce garanteaza o anume tinuta artistica, intr-un context muzical lipsit de consistenta. “Usor Jazz” este puntea muzicii complexe catre un public larg, dar din ce in ce mai interesat de alternative artistice. 

Ultimele bilete disponibile se pot achizitiona pewww.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D