BestMusic.ro » Concerte » Alexandru Andries - in premiera la Hard Rock Cafe

Alexandru Andries - in premiera la Hard Rock Cafe

Alexandru Andries - in premiera la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
15 Februarie 2019 // 50 - 120 LEI LEI

Alexandru Andries concerteaza pentru prima oara pe scena din Hard Rock Cafe in data de 15 februarie 2019.

Alexandru Andries este, fara discutie, cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansand peste 80 de materiale discografice si sustinand peste 3000 de concerte. Cu toate acestea, in ultimii ani, aparitiile sale live au fost rare, ceea ce transforma concertul din 15 februarie 2019 de la Hard Rock Cafe intr-un adevarat eveniment. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generatii si mentor al urmatoarelor generatii, Alexandru Andries este un artist unic, iar intalnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Ca de fiecare data, Alexandru Andries va avea alaturi de el pe scena o serie de muzicieni de calibru care completeaza formula pentru „cea mai frumoasa seara”: BertiBarbera, Calin Grigoriu, Maria Ioana Mintulescu, Sorin Romanescu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

 

Biletele au urmatoarele preturi:

Vip – loc la masa in fata scenei (pachetul include intalnire cu Alexandru Andries, fotografie si CD semnat de artist): 120 lei

Categoria 1 – loc la masa in fata scenei: 95 lei 

Categoria 2 – loc la masa in sala: 75 lei

Categoria 3 – loc in picioare: 50 lei

 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau, Soseaua Kiseleff, nr. 32. 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Parteneri: Magic FM, InfoMusic.ro, iConcert.ro, BestMusic