BestMusic.ro » Concerte » Alifantis & Zan: live la Buzau UM 01671

Alifantis & Zan: live la Buzau UM 01671

Alifantis & Zan: live la Buzau  UM 01671
Bucuresti
08 Mai 2020 // 29 LEI

 Pe 8 mai, de la ora 20.00, pe Overground Showroom are loc premiera online a concertului special sustinut de Nicu Alifantis & ZAN in iunie 2019 la Buzau in curtea Unitatii Militare 01671.

La 45 de ani de la terminarea stagiului militar, Nicu Alifantis s-a intors la UM 01671 de la Buzau pentru sustinerea unui concert alaturi de trupa ZAN pentru militarii de acolo. A fost un concert emotionant, presarat cu  povestirile artistului despre peripetiile traite in respectiva unitate militara.

”Ar fi multe de spus despre concertul de la Buzau din 8 iunie din curtea Unitatii Militare 01671 unde am facut armata in urma cu 45 de ani. Tot ce va pot spune e ca a fost nemaipomenit de frumos, emotionant si cald, mai ales cald, atat la propriu cat si la figurat. Multumesc tuturor celor ce mi-au fost alaturi in aceasta calatorie in timp.” declara Nicu Alifantis.

Concertul va avea premiera online vineri, 8 mai, la ora 20.00 pe Overground Showroom, cea mai noua biblioteca online de concerte. Doritorii isi pot achizitiona bilete pentru premiera de pe www.iabilet.ro la pretul de 29 de lei. Dupa cumpararea biletelor, acestia vor primi la scurt timp un email cu credentialele de login in platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert din momentul premierei timp de o luna. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.)

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D