BestMusic.ro » Concerte » Alina Manole - necantate

Alina Manole - necantate

Alina Manole - necantate
Club Quantic, Bucuresti
14 August 2020 // 40-50 LEI

 Alina Manole canta foarte rar singura si mai ales atunci cand are nevoie de energiile pe care o chitara, o voce si un public aproape ii pot da cel mai potrivit ecou drumului ei muzical.

Oricum, ”fata cu Luna Patrata” este o eceptie de la retetele muzicale ale cantautorilor. Nu canta despre Dragostea perfecta, se plimba in voie prin vietile celor care o asculta, vindeca pe cat poate urmele iubirilor reale sau inchide in cutii amintiri cu amanti si relatii interzise.

Conceptul de concert se numeste ”Necantate” - definitie generica, ce include nu doar piesele deja cunoscute pe de rost, ci si cele de sertar, care ajung sa vada mai rar sau deloc lumina inimii spectatorilor.

De obicei, in Bucuresti, exista o aparitie anuala single. In acest an de haos, aparitia anuala (initial programata pe 12 martie) a fost amanata pana la acea data si in acel loc care sa corespunda unor conditii de siguranta optime pentru spectatori. Prin urmare, cu inima toata si cu asumare de reguli, ”Necantate” se va desfasura vineri, 14 august 2020, in Gradina de Vara a Clubului Quantic din Bucuresti.

Accesul spectatorilor se face incepand cu ora 19:00.

Numarul de locuri disponibile a fost limitat in conditiile legii, pentru siguranta si confortul spectatorilor.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D