BestMusic.ro » Concerte » Alternosfera - 20 de Ani

Alternosfera - 20 de Ani

Alternosfera - 20 de Ani
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
13 Iulie 2019 // 79-150 LEI

 Pe 13 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti, Alternosfera te cheama la cel mai mare concert din istoria trupei. Evenimentul este prilejuit de aniversarea celor 20 de ani de la infiintare si face parte din Arhitectul din Babel Tour.

Concertul va avea parte de o productie speciala, cu sunet, lumini si proiectii dedicate. Cu un program extins, baietii vor interpreta atat piese de pe noul album, cat si cantece consacrate din cei 20 de ani de Alternosfera. Primele 300 de bilete au pret special.

Albumul Arhitectul din Babel va fi disponibil la inceputul lunii iunie pe principalele platforme de download si streaming muzical. Bucuresti, Aternosfera te cheama!

Biletele au urmatoarele preturi:

- earlybird: Acces General: 79 lei, Golden Circle 115 lei - primele 300 de bilete

- presale: Acces General 95 lei, Golden Circle 135 lei

- la acces: Acces General 110 lei, Golden Circle 150 lei

Numarul biletelor din Golden Circle (zona din fata scenei) este limitat la 600 de bucati.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock Fm