BestMusic.ro » Concerte » Alternosfera at /FORM SPACE

Alternosfera at /FORM SPACE

Alternosfera at /FORM SPACE
/FORM SPACE, Cluj Napoca Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
18 Octombrie 2019 // 60-70 LEI

Dupa un turneu de promovare a albumului Arhitectul din Babel, Alternosfera revine pe 18 octombrie la /Form Space din Cluj-Napoca.

Alternosfera a luat fiinta pe 13 decembrie 1998, atunci cand a avut loc prima repetitie in formula deplina. Pe parcursul anilor trupa si-a schimbat componenta, avand in momentul de fata trei membri fondatori. Astazi, trupa Alternosfera este formata din Marcel Bostan – voce si clape, Marin Nicoara – chitara, Sergiu Aladin – chitara, Eugen Berdea – tobe si Dumitru Costin – bas.

In cei 20 de ani trupa a reusit sa lanseze sase albume si un EP: Orasul 511; Visatori cu Plumb in Ochi sau Ultima Scrisoare pentru Femeia Nordica; Flori din Groapa Marianelor (EP); Virgula; Epizodia; Haosoleum si Arhitectul din Babel.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

 
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D