BestMusic.ro » Concerte » Alternosfera - Bonjour Madame @ /FORM Space

Alternosfera - Bonjour Madame @ /FORM Space

Alternosfera - Bonjour Madame @ /FORM Space
/FORM SPACE, Cluj Napoca Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
20 Ianuarie 2023 // 106,95 LEI

 ALTERNOSFERA lanseaza BONJOUR MADAME, noul single de pe viitorul album, prilej cu care da intalnire publicului din Cluj-Napoca vineri, 20 ianuarie 2023, ora 21:00, in /FORM Space, pentru un concert electric. Primele 200 de bilete costa doar 89 de lei.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- primele 200 de bilete - 89 de lei
- urmatoarele 200 de bilete - 99 de lei
- presale - 109 lei
- la intrare 130 lei
 
PROGRAMUL SERII:
• open doors: 19:00
• concert: 21:00
 
Prestatia artistica, show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un etalon pentru zona de rock si alternative de la noi din tara. De-a lungul timpului, trupa a sustinut sute de concerte in Romania si Republica Moldova, lansand pana in prezent 6 albume si un EP, printre cele mai cunoscute hituri numarandu-se Orasul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Inchisoarea alba, Doua Eve, Muta, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fantanile.
 
Recent, Alternosfera a sustinut un concert memorabil la Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca, parte a proiectului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte in cele mai frumoase sali de spectacol din Romania si Republica Moldova.
 
Un eveniment BestMusic Live powered by ROCK FM
 
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 
 

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D