BestMusic.ro » Concerte » Alternosfera - Lansare de Album

Alternosfera - Lansare de Album

Alternosfera - Lansare de Album
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
22 Februarie 2019 // 75-105 LEI

Alternosfera lanseaza un nou album si pe 23 februarie la Arenele Romane (cort incalzit) in cadrul unui eveniment BestMusic Live Concerts. 

Dupa o pauza concertistica de peste un an, timp in care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la inceputul anului 2019 cu un nou album. Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic i este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la infiinarea trupei. Concertul de lansare va avea loc la Arenele Romane din Bucureti (cort incalzit), pe 22 februarie 2019, de la ora 20.00. Videoclipul primului single de pe viitorul album, Lucis, a fost deja publicat, piesa fiind un “remake alternosferic” al Luceafarului eminescian.

Biletele au urmatoarele preturi:
- earlybird: Acces Gneral 75 lei, Golden Circle 105 lei (in fata scenei) - primele 300 de bilete

- presale: Acces General 90 lei, Golden Circle 125 lei

- la acces: Acces General 100 lei, Golden Circle 140 lei

Perioada earlybird este limitata la primele 300 de bilete.

Numarul biletelor din Golden Circle (zona din fata scenei) este limitat la 400 de bucati.La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla