BestMusic.ro » Concerte » Amenra, envy si Jo Quail canta pe 25 septembrie 2021 in Brasov

Amenra, envy si Jo Quail canta pe 25 septembrie 2021 in Brasov

Amenra, envy si Jo Quail canta pe 25 septembrie 2021 in Brasov
Kruhnen Musik Halle, Brasov NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
25 Septembrie 2021 // 95-148 LEI

 AMENRA [BE] / ENVY [JP] / JO QUAIL [UK]

AMENRA [Belgia] [Doom/Sluge, Metal/Hardcore]

Contrastele din muzica Amenra au fost intodeauna profunde inca de acum 15 ani. Ca intotdeauna, muzica Amenra vine direct din sufletul muzicienilor care participa la acest proiect si care sunt capabili de a stabili conexiuni profunde cu audienta, poate mai profunde decat multe alte trupe.

Ne-a luat cativa ani sa compunem un nou material, spune Colins. In acest punct, aveam nevoie sa compunem gasind inspiratie in depresie, tristete si disperare. Levy a trecut printr-o perioada intunecata, izolandu-se de toata lumea si compunand. Lebon, percutionistul, a sarbatorit venirea pe lume a primului sau copil.

Nu exista dragoste fara durere. Viata fara moarte. Lumina fara intuneric. Acesta este conflictul si pe Mass IV.

Este greu sa te gandesti la alta persoana care poate capta aceasta dimensiune muzicala mai bine decat Billy Anderson. Legendarul producator american a fost deja alegerea pentru Mass V.

ENVY [Japonia] [Post-Hardcore]

In 1995, cei 3 membri fondatori, Manabu Nakagawa, Nobukata Kawai si Tetsuya Fukagawa au format aceasta trupa iar pana in 2015 au lansat 6 albume, 5 EP-uri, 7 splits si 2 materiale 7".

A fost pe scena unor festivaluri mari cum ar fi Hellfest, Fuji Rock Festival, All Tomorrowts Party alaturi de nume precum Explosions In The Sky, Converge, Deafheaven, Isis si altele.

In noiembrie 2020 au lansat un album live inregistrat la Tokio Liquid Room.

JO QUAIL [Marea Britanie] [Post-Rock/Metal/Electronica]

Jo Quail este o artista recunoscuta pe plan mondial pentru compozitiile sale si pentru virtuozitatea interpretarii muzicii la violoncel. La fel de bine in interpretari solo, alaturi de trupe sau in colaborari cu coruri sau orchestre, combina intr-un mod maiestuos instrumentul sau cu tehnici inovative de looping.

Inca de la inceputul carierei sale solo, artista a lansat 4 albume, 3 EP-uri si un DVD live. O data cu albumul Exsolve, a primit premiul Limelight oferit de catre Prog Magazine si a prestat live la multe festivaluri din Europa, doua concerte in Queen Elisabeth Hall la invitatia lui Robert Smith si mai multe turnee alaturi de Amenra, MONO, Boris, Myrkur, Caspina si altii.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.