BestMusic.ro » Concerte » Ana Coman - lansare album 9 Missed Calls" / Expirat / 08.03

Ana Coman - lansare album 9 Missed Calls" / Expirat / 08.03

Ana Coman - lansare album 9 Missed Calls
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
08 Martie 2020 // 20 LEI

 Ana Coman revine in Expirat pentru a-si lansa albumul de debut, „9 Missed Calls”.

Ana a inceput sa cante in cadrul rubricii radio, „Ana are cantec”, de la Radio Guerrilla, care a prins notorietate de-a lungul timpului. La inceput au fost coveruri, dar usor-usor s-a ambitionat si a inceput sa-si compuna propriile piese. Dupa prima piesa lansata oficial, “Real Life”, produsa de Alexei Turcan (Travka) au urmat cateva concerte in Expirat, participari la Sofar Iasi & Bucuresti, si o ascensiune destul de mare.

Din momentul lansarii celui de-al doilea single, „The Hunt”, i-a cooptat pe Dan Minel Stoica (Jurjak / NoruNegru / Tourette Roulette) si Daniel Olteanu (Jurjak), inchegand un proiect serios. In luna mai a lansat al treilea single, „Run”, produs de Daniel Olteanu, colegul de trupa. Au urmat concerte la Expirat, Control si la festivalurile Femei pe Matasari, Rocanotherworld, Electric Castle si Focus in The Park. In septembrie, Ana a lansat „Contratimp”, prima piesa in limba romana, care a reusit sa treaca pragul de 300.000 de vizualizari pe YouTube.

Acum, Ana, alaturi de trupa ei, lanseaza „9 Missed Calls”. „9 Missed Calls” este o impletire melodramatica a noua momente distincte, aduse laolalta de numitorul lor comun: cautarea fericirii. Dorinte, nevoi, regrete, acceptare, sexualitate si iubire, toate se regasesc in cele noua piese care alcatuiesc albumul de debut semnat Ana Coman.

Materialul pune vulnerabilitatile pe masa, fara nicio frica. Ridica in slavi noptile albe, da cu ratiunea de pamant si recunoaste ca, uneori, poate fi prea mult. „9 Missed Calls” iti intra in casti si te intreaba „Tu Ce Ai Simtit Azi?”

„9 Missed Calls” – 9 situatii conectate de aceleasi sentimente febrile, 9 nopti albe, 9 frici, 9 sperante, 9 visuri, 9 „e ultima oara”, 9 tipete, 9 finaluri, 9 inceputuri.

Facebook: https://www.facebook.com/anacomanofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/anacomanana/

YouTube: http://bit.ly/AnaComanYoutubeChannel

Spotify: http://bit.ly/AnaComanSpotify

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D