BestMusic.ro » Concerte » Andrea Bocelli concerteaza la Bucuresti pe 22 iunie

Andrea Bocelli concerteaza la Bucuresti pe 22 iunie

Andrea Bocelli concerteaza la Bucuresti pe 22 iunie
Piata Constitutiei, Bucuresti
22 Iunie 2017

Telekom este sponsorul principal al concertelor pe care Andrea Bocelli le va sustine in Romania in cadrul turneului “Andrea Bocelli World Tour 2017”: Bucuresti – 22 iunie si Cluj-Napoca – 25 iunie;

Incepand de astazi clientii Telekom Romania pot achizitiona bilete la concert la preturi speciale, in magazinele Germanos, precum si online pe andreabocelli.telekom.ro.

Telekom continua anul acesta seria de evenimente muzicale de excepie si prezinta Andrea Bocelli World Tour 2017 in Romania. 

Publicul din Romania va avea, astfel, ocazia de a-l revedea pe legendarul tenor Andrea Bocelli in cele doua concerte extraordinare pe care acesta le va sustine la Bucuresti, Piata Constitutiei - 22 iunie, respectiv la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena – 25 iunie.

Andrea Bocelli a fost imaginea campaniei internationale Telekom derulate in vara anului trecut in 12 tari, vorbind cu sensibilitate despre apropierea dintre oameni si legatura permanenta cu lucrurile cele mai importante din viata, pe care reteaua Telekom le ofera. Publicul din Romania a impartasit emotia campaniei de comunicare, astfel ca parteneriatul din acest an este o continuare fireasca a povestii brandului Telekom.  

„Spectacolele lui Andrea Bocelli au emotionat si incantat multe generatii de-a lungul timpului si au devenit un reper pentru experienta magica pe care reusesc sa o transmita publicului din intreaga lume. Brandul Telekom vorbeste despre experientele deosebite impartasite cu prietenii si cu cei dragi, despre emotie, energie si timp de calitate petrecut impreuna. De aceea, ne bucuram sa putem oferi publicului din Romania un nou eveniment memorabil si, cu siguranta, o experienta care merita sa fie impartasita. in acelasi timp, ne bucuram sa oferim clientilor Telekom mai multe avantaje, printre care posibilitatea de a achizitiona bilete la concert la preturi speciale”, a spus Frantisek Mala, Chief Commercial Officer, Segmentul Rezidential, Telekom Romania. 

incepand de astazi, clientii Telekom Romania pot achizitiona bilete la concert la preturi speciale, in magazinele Germanos, precum si online pe andreabocelli.telekom.ro. Fanii artistului au la dispozitie 6 categorii de bilete -  Magenta 5, Magenta 4, Magenta 3, Magenta 2, Magenta 1 si Magenta VIP, cu preturi cuprinse intre 250 si 950 lei pentru concertul din Bucuresti, respectiv 145 si 675 lei pentru concertul de la Cluj.

Spectacolul pregatit de Andrea Bocelli va cuprinde atat repertoriul sau de opera, cat si interpretari unice ale celor mai indragite hituri ale sale. Prima parte a concertului va cuprinde arii de opera cunoscute, in lumina vocii unice a lui Andrea Bocelli. in cea de-a doua parte, tenorul va prezenta publicului roman cantece noi de pe ultimele albume ale sale: „Cinema” si „Romanza - A 20-a Editie Aniversara”.

Turneul „Andrea Bocelli World Tour 2017”  a inceput pe 11 februarie si va include peste 18 tari. Bucuresti si Cluj-Napoca se adauga pe lista altor orase incluse in turneu, cum ar fi Atlanta, Miami, Oslo, Copenhaga, Stockholm, Lisabona, Helsinki, Graz, Linz, Kiev, Amsterdam, Bratislava, Budapesta. 

Concertele Andrea Bocelli de la Bucuresti si Cluj-Napoca sunt organizate de Quantum Media.