BestMusic.ro » Concerte » Andrea Oliva & Mano in Studio Martin

Andrea Oliva & Mano in Studio Martin

Andrea Oliva & Mano in Studio Martin
Club Studio Martin, Bucuresti Bd. Iancu de Hunedoara, Nr. 41
19 Aprilie 2014

 Pastele vine cu un cadou special, un "warm-up" pentru The Mission 1st of May putem spune! :) 

Andrea Oliva. Pentru unii, acest nume nu mai are nevoie de prezentari. in caz ca totusi v-a "scapat", Andrea este un membru al crew-ului Cadenza, rezident in cluburi renumite din toata lumea, cu productii "insirate" in mai toate cataloagele label-urilor underground si cu o prezenta pe scena muzicii dance ce dateaza de mai bine de 17 ani. 

Andrea Oliva se joaca cu sunetele, le creeaza "din greseala", ca mai apoi sa dea nastere unui sound specific, imbinand intr-un final un puzzle perfect. in ceea ce priveste remixurile, Andrea incearca sa patrunda in mintea celui care a produs piesa originala. Considera ca muzica sa se potriveste la fix cu filozofia muzicii Cadenza, despre care spune el, "it’s not all about bongos and Latino grooves". 

Pentru el Cadenza este label-ul care ii ofera spatiul in care se poate exprima ca artist, unde poate face piese tipice acestui label, dar unde poate si experimenta din punct de vedere muzical, aratandu-si astfel talentul. in 2014, "the fast rising star" Andrea Oliva revine la rezidenta sa ANTS, o continua pe cea de la Nordstern si o incepe pe cea de la Cocorico. Ca si cum nu ar fi de ajuns, asteptam release-uri la Be As One, Saved, Nordstern Music, Defected, Objektivity and Mobilee Records. 2014 este inca la inceput, asadar planurile nu iau sfarsit aici... 

Castigatorul Burn Studios Residency Romania 2013, Mano, se va ocupa de "incalzirea" noastra. Muzica sa este un amestec perfect intre deep house si tech-house, techno in echilibru perfect cu energie si trairi. 

Mai multe detalii aici: 

ANDREA OLIVA 

https://www.facebook.com/andreaolivaofficial 

https://soundcloud.com/andreaoliva 

MANO 

https://soundcloud.com/djmano

https://www.facebook.com/manoandreipage 

Entrance: 

20 lei inainte de ora 00.00 || 30 lei dupa ora 00.00 

Pentru REZERVARI sunati la: +40 733 MARTIN