BestMusic.ro » Concerte » Antonia // 15 februarie // Beraria H

Antonia // 15 februarie // Beraria H

Antonia // 15 februarie // Beraria H
Beraria H, Bucuresti Soseaua Kiseleff nr.32
15 Februarie 2020 // 21.67-54.17 LEI

 ”Vorbeste lumea” ca pe 15 februarie Antonia canta la Beraria H si nu ”Gresesc”. Vei avea ocazia sa fredonezi super hit-uri precum ”Iubirea Mea”, ”Suna-ma” sau ”Marabou”.

Despre Antonia:

Antonia si-a inceput cariera artistica in Romania, in anul 2010, cu melodia “Morena” in colaborare cu TOM BOXER. Piesa a devenit rapid un hit national si international care i-au adus artistei atat aprecierea a milioane de fani, cat si atentia a numeroase case de discuri, televiziuni, radiorui, publicatii si personalitati din domeniul muzicii si nu numai. De atunci, Antonia a inregistrat succes dupa succes si a doborat record dupa record prin piesele lansate, devenind una din cele mai importante figuri pe scena de pop, dance, R&B si house-club.

Acces: 17:30 // Show: 19:00

Bilete in PRESALE (pret redus - pana pe 5 februarie)

40 lei - Cat. A presale (in limita a 150 locuri) - in fata scenei cu loc la masa

20 lei - Cat. B presale (in limita a 250 locuri) - acces general cu loc la masa

Din 6 februarie, biletele vor avea preturile:

50 lei - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa

30 lei - Cat. B - acces general cu loc la masa

IMPORTANT

Mesele vor trebui eliberate pana cel tarziu la ora 21:30, deoarece incepand cu ora 22:00 va avea loc un alt show in locatie. Multumim pentru intelegere!

Copiii (indiferent de varsta) platesc bilet si au loc rezervat la masa.

Pentru acest eveniment rezervarile se preiau doar dupa achizitionarea biletelor.

Biletele pot fi cumparate ONLINE iabilet.ro

Rezervarile se fac la:

- 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.