BestMusic.ro » Concerte » Asking Alexandria va lansa ticket upgrade VIP/Meet&Greet pentru concertul din Romania

Asking Alexandria va lansa ticket upgrade VIP/Meet&Greet pentru concertul din Romania

Asking Alexandria va lansa ticket upgrade VIP/Meet&Greet pentru concertul din Romania
Bucuresti, Bucuresti
12 Martie 2017 // De la 65 Lei LEI

Formatia Asking Alexandria pregateste un cadou special pentru fanii din Romania, astfel, cine doreste sa participe la sesiunea de Meet & Greet pe care membrii formatiei Asking Alexandria o vor organiza la Arenele Romane din Bucuresti, isi va putea achizitiona un upgrade VIP/Meet&Greet la bilet! 

Unde poate fi achizitionata oferta?

Acest lucru va fi posibil strict pe site formatiei Asking Alexandria via Ticket Spin. Oferta reprezinta un upgrade de bilet, iar acest lucru inseamna ca persoana care doreste sa-l achizitioneze trebuie sa cumpere si biletul standard ce ii permite accesul la concert. Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro sau in reteaua fizica iabilet.

Mecanism

Cu 60 de minute inainte de deschiderea portilor de la Arenele Romane, posesorii de upgrade VIP/Meet & Greet vor fi intampinati de catre tour manager-ul sau tour assistant-ul formatiei Asking Alexandria. Acestia vor avea o lista cu toate persoanele care au achizitionat oferta de pe siteul formatiei si se vor ocupa in totalitate de tot ce implica sesiunea de Meet & Greet.

Foarte important!

Upgrade-ul VIP/Meet & Greet nu este valabil fara biletul standard de concert care poate fi achizitionat electronic pe www.iabilet.ro sau fizic in reteaua iabilet. (Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la uramtoarele preturi:

- Earlybird, primele 100 de bilete: 65 de lei Acces General respectiv 90 de lei Golden Circle in fata scenei.

- Presale: 75 de lei Acces General respectiv 100 de lei Golden Circle

In ziua concertului, la intrare, bilele vor costa 100 de lei in limita spatiului disponibil.

 Renumita formatie britanica de metalcore Asking Alexandria va concerta in premiera la Bucuresti pe 12 martie 2017 la Arenele Romane (cort incalzit) in cadrul unui show METALHEAD, warmup pentru festivalul METALHEAD Meeting 2017 ! Trupa aduce un arsenal intreg de piese consacrate pe care fanii din Romania vor avea ocazia sa le asculte pentru prima data live pe o scena romaneasca!