BestMusic.ro » Concerte » Aurelian Temisan LIVE... de ziua mea!

Aurelian Temisan LIVE... de ziua mea!

Aurelian Temisan LIVE... de ziua mea!
Bucuresti
03 Iunie 2020 // 45 LEI

 Aurelian Temisan, una dintre cele mai iubite voci masculine din Romania, reprezinta imaginea omului complex ce isi face remarcata prezenta, in tot ceea ce face, prin eleganta, pasiunea si sufletul pe care il depune.

Cu o voce greu de confundat, debutand ca si cantaret de muzica usoara, pe scena festivalului Mamaia in 1989, si-a depasit "zona de confort", devenind astazi un artist polivalent ce jongleaza usor cu “palaria” de actor, jurat al indragitului show de televiziune "Te Cunosc de Undeva", sot, tata si, nu in ultimul rand OM.

Aurelian Temisan, muta distractia de ziua lui, pe 3 iunie de la ora 20:45, la tine acasa! Cum?! Printr-un concert special, online, in intimitatea casei tale, cu ajutorul patformei vStage.ro.

Tot ce trebuie sa faci pentru a viziona spectacolul este sa achizitionezi un bilet in valoare de 45 de lei. Vei primi un mail de la iabilet.ro. In el vei gasi un link de „Vezi online”. La ora de incepere a evenimentului, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul acesta si vei fi purtat/a automat catre pagina de vStage a evenimentului unde te vei putea bucura de concertul LIVE... in propria ta sufragerie.

Esti pregatit de distractie?
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D