BestMusic.ro » Concerte » Bacau: Laura Bretan

Bacau: Laura Bretan

Bacau: Laura Bretan
Str. Vasile Alecsandri Nr. 39 Bis, Bacau
19 Martie 2020 // 120-150 LEI

 Turneu National Aniversar - 18 Ani, 18 Orase

Fara indoiala cea ma importanta aparitie din ultimii ani in perimetrul muzicii internationale, Laura Bretan mai face un pas important spre consacrarea absoluta – primul ei turneu national la implinirea a 18 ani – 18 orase – eveniment pe care orice artist si-l doreste ca pe o recunoastere a prestigiului si a popularitatii.

Evolutia ei spectaculoasa este cea mai buna dovada ca valoarea nu asteapta numarul anilor si ca harul divin cu care a fost inzestrata este deasupra invidiei ca sentiment omenesc. Performantele ei live uimesc lumea, din Chicago pana la Tokio, trecand prin Londra, Paris, Madrid, Bruxelles, Roma si multe altele, fara discriminare impartind lumina in Israel sau in Emiratele Arabe.

Laura calatoreste oriunde o poarta destinul, spre bucuria celor care o iubesc si se iubesc toti ca Unul. Dupa ce a cantat impreuna cu artisti ca: David Foster, Il Volo, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri, The Tenors, Fernando Varella sau , cel mai recent, Michaell Bolton, Laura invita alaturi de ea un tanar extrem de talentat si cunoscut publicului intern si international - tenorul Bogdan Mihai, un tenor rossinian prin excelenta in peisajul liric international. In Contele Almaviva din Barbierul rossinian a debutat la Opera Nationala din Bucuresti in 2007, iar debutul international si l-a facut la Opera Germana din Berlin. Au urmat debuturile in alte roluri rossiniene - Don Ramiro din Cenusareasa, Aureliano din Aureliano in Palmira, Adelberto din Adelaide di Borgogna, abordand si cateva partituri donizettiene precum: Ernesto din Don Pasquale, Ugo din Parisina D'Este, Tamas din Gemma di Vergy. La Operele de Stat din Stuttgart si Dresda, Opera Germana din Berlin, Opera din Zürich, Theatrul Chatelet din Paris, Festivalul Rossini de la Pesaro, Sala Suntory din Tokyo, Bogdan Mihai a cantat sub conducerea muzicala a unor dirijori importanti ca: David Parry, Ion Marin, Horia Andreescu, Jean Christophe Spinosi, Alesandro De Marchi, Riccardo Frizza, Dmitri Jurowsky, Gullielmo Garcia Calvo, Giacomo Sagripanti, in regii semnate: Beat Feah, Martin Duncan, Timothy Nelson, Emilio Sagi, Grischa Asagarof, Stefan Herheim, Pier'Alli, Katharina Thalbach.

Acompaniamentul va fi sustinut de un grup de muzicieni desavarsiti - Orchestra Teatrului National de Opera si Opereta “Nae Leonard” din Galati, condusa de dirijorul Eugen Dan Dragoi.

Toate acestea nu sunt decat cateva argumente dintre multe altele care va invita sa fiti parte la un spectacol unic in peisajul cultural romanesc – o fuziune de genuri muzicale topite in creuzetul unei inimi de copil (“cand nu mai suntem copii, suntem déjà morti “ cum a zis batranul copil Brancusi) si catalizate de un suflu divin. Acesta este evenimentul artistic numit LAURA BRETAN.

Orasele din prima parte din turneul national sunt :

16 martie - GALATI – Teatrul National de Opera si Opereta Nae Leonard

17 martie – TULCEA – Sala Polivalenta

18 martie - CONSTANTA – Casa de Cultura A Sindicatelor

19 martie – BACAU – Teatrul de Vara Radu Beligan

20 martie - IASI – Sala Unirii (Cinema Victoria)

21 martie - BOTOSANI - Casa de Cultura A Sindicatelor

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele se achizitioneaza numai din punctele  recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri, si nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D