BestMusic.ro » Concerte » Baricada FOLK 54 Brezoi 2021

Baricada FOLK 54 Brezoi 2021

Baricada FOLK 54 Brezoi 2021
Brezoi (Vâlcea), Ramnicu-Valcea
18 Iulie 2021 - 20 Iulie 2021

 Baricada FOLK 54 Brezoi, cel mai mare si mai tare eveniment FOLK al anului 2021. Vom reveni cu detalii despre lineup si bilete in curand. Va invitam sa folositi linkul de pre register pentru a beneficia de oferte speciale atunci cand biletele vor deveni disponibile.

Brezoi, Valcea, Romania 18-19-20 iunie 2021, ''Summer Camp Brezoi '', o destinatie de vacanta pentru iubitorii de muzica, de frumos, de munte si aer curat!!

Live Music Summer Camp Brezoi 2021 va fi la dispozitia turistilor in fiecare zi pe toata perioada verii · 10.000 metri patrati destinati concertelor in aer liber si teraselor · Concerte in fiecare weekend  · Zona de camping pentru corturi si rulote.  · Zona de plaja pe malul raului Lotru · Parc cu loc de joaca pentru copii si teren de sport,

Iubitorii de drumetii vor descoperi frumusetea Vaii Lotrului, o zona cu obiective si trasee turistice spectaculoase.  

Organizatori: Asociatia MENTOR ROCK, Romania FOLK si Aby Stage Events in parteneriat cu Primaria orasului Brezoi.

Peace, love & Summer Camp Brezoi all summer long.  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.