BestMusic.ro » Concerte » Baricada FOLK - Gradina de Vara Neptun

Baricada FOLK - Gradina de Vara Neptun

Baricada FOLK - Gradina de Vara Neptun
Neptun (Constanța) Str.Stagului, nr. 1, Constanta
16 Iulie 2021 - 17 Iulie 2021 // 105.95-160 LEI

 Romania Folk prezinta BARICADA FOLK, Neptun 2021

2 zile si 2 nopti de poveste la malul Marii Negre in Gradina de Vara din Neptun. Un loc renascut din cenusa unde, dupa 12 ani, vor rasuna din nou aplauzele. Vino sa te bucuri de cantec si poezie alaturi de reprezentanti ai muzicii folk de ieri si de azi! Impreuna crestem generatii!

Vineri, 16 Iulie: Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre, Daniel Iancu, Walter Ghicolescu si Vali Petcu.

Sambata, 17 Iulie: Mircea Baniciu, Adrian Bezna, Catalin Stepa, Adrian Margineanu(OCRU), Ovidiu Mihailescu si Nicu Zotta.

Un eveniment organizat de Romania FOLK si sustinut de Sun and Sand Events

Parteneri :  Harvey’s Irish Pub & Hotel Balea Neptun

ACCESUL PUBLICULUI LA EVENIMENTELE ORGANIZATE DE ROMANIA FOLK SE FACE EXCLUSIV PE BAZA UNUI BILET VALID, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE CONFORM NORMELOR LEGALE IN VIGOARE.

BILETUL ESTE VALABIL PENTRU O SINGURA PERSOANA SI EXCLUSIV PENTRU DATA SI LOCUL DESFASURARII EVENIMENTULUI.

NEPREZENTAREA LA TIMP LA EVENIMENT NU DA DREPTUL LA RAMBURSAREA BILETULUI SAU LA UTILIZAREA SA LA O REPREZENTATIE ULTERIOARA.

SPECTACOL NERECOMANDAT TINERILOR SUB 16 ANI.

SPECTACOL CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL. SPECTACOLUL CONTINE EFECTE DE LUMINI PRODUSE DE STROBOSCOP, CE POT DECLANSA CRIZE PERSOANELOR CARE SUFERA DE EPILEPSIE FOTOSENZITIVA.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.