BestMusic.ro » Concerte » Basarabia Metal Party / Harmasar & Alister Mars

Basarabia Metal Party / Harmasar & Alister Mars

Basarabia Metal Party / Harmasar & Alister Mars
Club Quantic, Bucuresti
16 August 2019 // 15-30 LEI

Harmasar. Trupa fost fondata de tobosarul Mircea in 2012, lansandu-se pe scena in 2013, cand trupei s-au alaturat solistul Max, basistul Stefan si naistul Pavel, chitaristul Dan a intrat in trupa la scurt timp dupa asta.

Stilul muzical a fost inspirat din trupele atat nordice Korpiklaani, Fintroll, Amon amarth cat si trupa autohtona Bucovina. Primul album intitulat "Din Pamant" a fost lansat in 2016 si cuprinde piese care tin atat de trecutul nostru istoric glorios cat si prezentul plin de marsavie si vicii, si indeamna generatia de acum sa nu uite de unde a venit si sa se gandeasca la drumul ei in viata.

Mai sunt putine concerte in aceasta vara, dupa care, cand se lasa frigul trupa va merge sa inregistreze un material nou care va fi lansat la primavara si va reveni in fata fanilor in cadrul unui turneu de promovare.

Alister Mars

O trupa noua din Republica Moldova care abordeaza genul Industrial Metal.

Cu toate ca trupa a lansat doar un demo EP "Unbroken" si doua single-uri ("High" si “Saint?”), trupa a reusit sa cucereasca publicul cand a castigat concursul national POT Music 2018 din Chisinau, dupa care a evoluat la Festivalul Seaside din Falun (Suedia), Festivalul MOTOPUPS din Tiraspol si de curand pe scena Rockstadt Extreme Fest unde au reusit sa surprinda publicul cu un show de zile mari!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.