BestMusic.ro » Concerte » Beth Hart - High Five Romania - Summer Camp Brezoi

Beth Hart - High Five Romania - Summer Camp Brezoi

Beth Hart - High Five Romania - Summer Camp Brezoi
Summer Camp Brezoi , Brezoi (Vâlcea), Brezoi
12 August 2021 - 22 August 2021 // 21.19-300 LEI

 Esti gata sa dansezi pe ritmurile celor mai mari hituri ale muzicii blues!? Daca da, profita de sansa de a fi parte din ceea iubesti! Grabeste-te sa ti asiguri locul ntre cei doar 10.000 de fani care o vor vedea pe BETH HART live, pe scena din Brezoi, vara aceasta! Alege ziua in care vrei sa mergi, mai jos.

O serie unica, fara precedent, de 5 evenimente de neratat! Cu un public de doar 2000 de persoane per eveniment, concertele lui BETH @LIVE MUSIC SUMMER CAMP ofera cea mai intima experienta posibila a conexiunii public-artist. 

Noi facem imposibilul posibil! Tu transforma-ti visele n realitate!

Are you ready to dance to the tune of your favorite blues music hits? So why not take the chance and gofor what you really love! Hurry up and secure your spot among the only 10.000 people who get to see BETH HART live, on Brezoi stage, this summer!

A unique, unprecedented 5-event series you can not miss!

With an attendance of only 2000/event, BETH’s performances @LIVE MUSIC SUMMER CAMP BREZOI offer the most intimate possible artist-audience connection experience!

We’re making the impossible happen! So go ahead and make your own dreams come true! 

Accesul publicului este conditionat de normele in vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevad: "Participarea este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore".

Live Music Summer Camp Brezoi 2021 va fi la dispozitia turistilor in fiecare zi, pe toata perioada verii · 10.000 metri patrati destinati concertelor in aer liber si teraselor · Concerte in fiecare weekend  · Zona de camping pentru corturi si rulote.  · Zona de plaja pe malul raului Lotru · Parc cu loc de joaca pentru copii si teren de sport.

Iubitorii de drumetii vor descoperi frumusetea Vaii Lotrului, o zona cu obiective si trasee turistice spectaculoase.  

Peace, love & Summer Camp Brezoi all summer long. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.