BestMusic.ro » Concerte » Bikers For Humanity Rock Fest 2022

Bikers For Humanity Rock Fest 2022

Bikers For Humanity Rock Fest 2022
Brezoi
24 Iunie 2022 - 26 Iunie 2022 // 31.79-317.85 LEI

  In weekendul 24-26 iunie 2022, are loc a prima editie Bikers For Humanity Rock Fest la Summer Camp Brezoi, in orasul Brezoi, judetul Valcea.

Vineri, 24 iunie

CARGO

Timpuri Noi

ZOB

RoadkillSoda

Revolver

Sambata, 25 iunie

IRIS - Cristi Minculescu, Valter& Boro

Trooper  

Bucovina

ANTON

The ROCK Romania

Duminica, 26 iunie

Phoenix

Compact

Celelalte Cuvinte

CiviC RebelS

WildSide  

M.C. Cristi Hrubaru

In 2022, Bikers For Humanity se alatura demersurilor initiate de catre Asociatia Casa Buna si Valeriu Nicolae de a construi la Nucsoara, jud. Arges, o tabara pentru cei aproximativ 400 de copii, aflati in grija celor de la Casa Buna.

In cadrul acestei tabere, ambitia Bikers For Humanity este de a construi o cabana cu living, bucatarie, bai si spatii de dormit, dar, poate cel mai important aspect este faptul ca aceasta cabana va ingloba un observator astronomic! Astfel, copiii nu doar ca vor descoperi lumea, ci intreg UNIVERSUL!

Si de aceasta data Bikers For Humanity va invita sa fiti alaturi de noi, pentru a putea oferi o sansa copiilor care au nevoie de ajutorul nostru!

"Profitul din vanzarea biletelor va fi directionat catre actiunea Bikers For Humanity de la Nucsoara si catre alte actiuni Bikers For Humanity.”

Organizatori: Bikers For Humanity, Aby Stage Events si Asociatia MENTOR ROCK in parteneriat cu Primaria orasului Brezoi.

Copiii cu varsta pana in 13 ani au accesul gratuit.

Summer Camp Brezoi va fi la dispozitia turistilor in fiecare zi pe toata perioada verii · 25.000 metri patrati destinati concertelor in aer liber si teraselor · Concerte in fiecare weekend  · Zona de camping pentru corturi si rulote 20.000 metri patrati.  · Zona de plaja pe malul raului Lotru · Parc cu loc de joaca pentru copii si teren de sport,

  Iubitorii de drumetii vor descoperi frumusetea Vaii Lotrului, o zona cu obiective si trasee turistice spectaculoase.  

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram